Cejrowski niszczy starą komuszycę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
rozjechał szmate, ona się nie odzywa bo pewnie obiecał jej miejsce w kuchni na następnej wycieczce
Wojtek jest przezajebisty!!!
jakby naszym krajem rządził człowiek o poglądach Wojtka to byśmy nadal mieszkali w jaskiniach modląc się do kamieni!! Ale swoją drogą go lubię!
nienawidzę cejrowskiego za zaściankowość i brak umiejętności doboru konstruktywnych argumentów .
jak dla mnie starcie senyszyn - cejrowski 2:0
Prowadzący już nie wiedział jak załagodzic sytuacje
Głos Senyszyn to black metalowy rozkurw!!!!!
Głos Senyszyn to black metalowy rozkurw!!!!!
Nie zgadzam się natomiast z jego poglądami politycznymi i radykalnym podejściem do wiary. A takich wybryków ma więcej, niestety.
znam rodzicow tego profesora fajne chlopaki:) a cejrowski to idiota w tvpinfo twierdzil ze ze najpierw byla "wenus z milo" a pozniej malowidna na scianach w jaskiniach.... wiec to juz swiadczy o nim poziomie intelektualnym:) skrajny prawicowiec milosierny tolerancyjny czyli byde bez kutury!!!
może troche hasmki, ale poglady cejrowskiego na sprawe pedalstwa i innego zboczenstwa podzielam i podpisuje sie 3 rękami
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów