Ja stawiam tego człowieka na równi z Hołownią.
Jestem lewakiem, i nie boli mnie JKM. Bardzo inteligentny człowiek, który ma ogrom wiedzy politycznej i historycznej, i co dziwne w dzisiejszych czasach, większość jego postulatów jest logiczna, i zgodna z prawdą. Pomimo tego, niektóre postulaty są dość... ekstremalne.
A toto? Co to jest? KATOL. Zaślepiony wiarą KATOL. Podejrzewam że w wojnach krzyżowych walczyli tacy jak on, gotowi żeby zabić drugiego bo jest ateistą, czy wierzy Buddę. Kij mu w twarz.
Wyjdź proszę z sadistica... Jak jesteś lewakiem to po co siedzisz na takiej stronie, gdzie wszyscy jadą po muslimach i ćpunach?
Po 1: Sadistic to nie portal polityczny, a tym bardziej wykierowany w prawo
Po 2: To że jest tu dużo kawałów rasistowskich/antyislamskich to nie znaczy, że to główna tematyka. Zresztą sam twórca strony odniósł się do tego.
Po 3: Ćpunów akurat się tu broni, wskazując, że alkohol to też narkotyk.
Po 4: Nie wiesz co znaczy lewica, powtarzasz znane slogany, które są modne. A można mieć poglądy skierowane w lewo, jednocześnie np. popierać wolny rynek. Zależy czy ważniejsza jest dla kogoś gospodarka czy obyczajowość.
Po 5: Nie ty jesteś tu administratorem. Co najwyżej jeszcze gówniarzem bez własnego zdania, pierdem w internecie.
Po 1: Sadistic to nie portal polityczny, a tym bardziej wykierowany w prawo
Po 2: To że jest tu dużo kawałów rasistowskich/antyislamskich to nie znaczy, że to główna tematyka. Zresztą sam twórca strony odniósł się do tego.
Po 3: Ćpunów akurat się tu broni, wskazując, że alkohol to też narkotyk.
Po 4: Nie wiesz co znaczy lewica, powtarzasz znane slogany, które są modne. A można mieć poglądy skierowane w lewo, jednocześnie np. popierać wolny rynek. Zależy czy ważniejsza jest dla kogoś gospodarka czy obyczajowość.
Po 5: Nie ty jesteś tu administratorem. Co najwyżej jeszcze gówniarzem bez własnego zdania, pierdem w internecie.
Pierdem w internecie to możesz jesteś Ty. Jestem prawicowcem i jeżeli wiesz co to znaczy, to noszę białe bele w glanach. Pozdrawiam.
Na dodatek ten katolski pomiot śmie twierdzić, że jego małżeństwa z Pawlikowską
nie było, ponieważ sąd biskupi je unieważnił. Po kurwa kilku latach...
Znaczy Cejrowski to kryptogej. Co zresztą wynika z jego zachowania i chorobliwej
wręcz bigoterii.
Jestem prawicowcem i jeżeli wiesz co to znaczy, to noszę białe bele w glanach. Pozdrawiam.
Wolo we własnej osobie