Tak tak typowy katolik, pojechać, zagazować i zastrzelić normalnie M jak miłość do bliźniego.
By mnie nie pojechał, bo nie gadam z debilami.
W takim razie po chuj odpowiadasz HSboy'owi?
Ja bym wolał wyjebać z tej katapulty te całe pedalstwo, zniewiaściałych pędzli w rurkach no i paru politykow alee prosto do Korei Połnocnej albo AfganistanuGdybym miał własny SZOŁ w TV to zaprosiłbym Cejrowskiego. Ten usiadłby na sofę wysmarowaną klejem. Nastepnie wystrzeliłbym kołtuna razem z kanapą z wielkiej katapulty w stronę Rosji.
Ja bym wolał wyjebać z tej katapulty te całe pedalstwo, zniewiaściałych pędzli w rurkach no i paru politykow alee prosto do Korei Połnocnej albo Afganistanu
Ciebie wystrzeliłbym razem z Cejrowskim. Dwa kołtuny dalej polecą.
Uwielbiam tytuły typu: Miażdży, masakruje, niszczy, tak bardzo charakterystyczne dla posiadaczy IQ na poziomie 30.
Nie.. to są tytuły tzw. "kultowe" - bardzo fajne i dlatego go użyłem.
katolicki oszołom
Nie dość, że cham i prostak, to jeszcze idiota.
Pragnę wyjaśnić, iż obsługa forum stosując metody totalitarne zmusiła mnie do stosowania obrazka "idźwchuj" zamiast pewnego dużo stosowniejszego sformułowania.@Gen.samozlo- a jak znalazł to przypadkiem na YT? Ja pierdolę. Zresztą chuj ci do tego, kto, czego jest wielbicielem.
Te, psycholog....obejrzałeś do końca....
Powiem krótko, debilizm mnie nie śmieszy.
Po czym wnosisz? Czy raczej insynuujesz. Po przeczytaniu Twoich komentarzy wyłania mi się obraz hejtera. Wiele obrażasz(masz nawet za to ostrze) i głównie, jak nie jedynie, niekreatywnie krytykujesz.
Przepraszam że to powiem ale jebie mnie twa opinia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów