📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ach ten nie dobry Wojewódzki i TVN daje zarobić katolickiemu oszołomowi.
katolicki oszołom ale by ci tak pojechał ze byś został w laćkach z potarganamy baciorami!
Browar dla Wojtka! Zdrowie!
Gdybym miał własny SZOŁ w TV to zaprosiłbym Cejrowskiego. Ten usiadłby na sofę wysmarowaną klejem. Nastepnie wystrzeliłbym kołtuna razem z kanapą z wielkiej katapulty w stronę Rosji.
Manipula, wyrwane z kontekstu urywki... Kuba to sprzedajna osóbka, jak oglądaliście kilka jego programów to zazwyczaj włazi w dupcię bez lubrykantu: np: doda, tusk (specjalnie z małej) czy M. Konrad. poczuli już go na analu. Co nie zmienia faktu że jest bystry i elokwentny. Cejrowski ma twarde staro-moherowe poglądy, niekiedy bardzo słuszne choć bywają i zbyt konserwatywne.
@Up
Widzę żeś wielbiciel pudelka.
Widzę żeś wielbiciel pudelka.
@Gen.samozlo- a jak znalazł to przypadkiem na YT? Ja pierdolę. Zresztą chuj ci do tego, kto, czego jest wielbicielem.
HSboy napisał/a:
katolicki oszołom ale by ci tak pojechał ze byś został w laćkach z potarganamy baciorami!
Tak tak typowy katolik, pojechać, zagazować i zastrzelić normalnie M jak miłość do bliźniego.
By mnie nie pojechał, bo nie gadam z debilami.
2 psychole, kurwa ich mać.
od razu "miazdzy", ja tutaj widze dwoch inteligentych ludzi z dystansem do siebie ktorzy sie dobrze bawia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów