Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawda? Kurwa proszę cię... koleś, który we wszystko miesza religię i jest pierdolonym religijnym fanatykiem jest według ciebie przesłaniem prawdy? Zapomniałeś wziąć leków, które przepisał ci psychiatra?
Słuchaj, Polska jest narodem katolickim już od paru ładnych lat. To nie on miesza religię z polityką tylko te chuje w sejmie. Wg. mnie ( mimo, że jestem wierzący ) polityka nie powinna mieć nic wspólnego z religią i nie powinno być czegoś takiego jak "naród katolicki". Religia to rzecz osobista. Skoro jesteśmy narodem katolickim to pewne sytuacje zmuszają polityków do określonych zachowań, np. zapalenie znicza.
Nie, nie biorę leków więc nie mam o czym zapominać.
Tak to jest kiedy się nie ma nic do powiedzenia. Jak ktoś wam daje na talerzu kłamstwa tego rudego pędraka to wy próbujecie zakrzyczeć, że fanatyk, najlepiej faszysta. Tfu.
Raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę!
Prawda? Kurwa proszę cię... koleś, który we wszystko miesza religię i jest pierdolonym religijnym fanatykiem jest według ciebie przesłaniem prawdy? Zapomniałeś wziąć leków, które przepisał ci psychiatra?
Dzisiejszy autorytet to ateista, a najlepiej przeciwnik KK...
Pierdolenie....
Heh, wyświechtana taktyka lewactwa- jak ktoś powie kilka słów prawdy to nie dyskutować z nimi w sposób merytoryczny tylko zrobić z człowieka idiotę, fanatyka, pojeba.
Tak to jest kiedy się nie ma nic do powiedzenia. Jak ktoś wam daje na talerzu kłamstwa tego rudego pędraka to wy próbujecie zakrzyczeć, że fanatyk, najlepiej faszysta. Tfu.
Raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę!
Człowieku, nawet nie oglądałem tego filmiku. Sorry, ale dla mnie facet, który traktuje religię ponad człowieka, to popierdolony psychol - jeżeli go popierasz w 100% to jesteś równie zjebany.
za kilka lat jak będzie rządził ktoś inny i taki kozojebca jak Tristan88 i podobni będą nadawać na tego kogoś ... Zawsze jak sobie ktoś nie radzi to najlepiej pierdolić i wymyślać czyja to wina. Ja za żądów PO mam się tylko lepiej , jestem rocznik 83 więc zaznaczam ,ze nie jestem byłym ubekiem
Może Ty ubekiem nie jesteś, ale tatuś pewnie zapierdlala na stałej rządowej posadce i to wszystko co masz zapewne tobie załatwił, dlatego nie narzekasz. Szczerze ! Tak kurwa zazdroszczę Ci że ci się dobrze układa za rządów p.tuska (specjalnie z małej). Ale niestety od 40-90% (nie znam statystyk % ale wiem że w chuj ledwo żyje) ludzi nie ma tego luksusu i zakurwiają!! Jak niewolnicy mając na piśmie (np. Ja 3020 zł) A na rękę dostaję 1834 zł (ten miesiąc) bo resztę wpierdlala chuj wie co. Ale na pewno wiem że to nie pan tusk zrobił tylko kaczuszka za którego miałem nie mniej niż 2300 na rękę.
No kurwa sory ale mając 2 letnią córkę i młodą żonę ledwo co wiążemy koniec z końcem a te 400 zł zgubione (zajebane) na prawdę by pomogło.
Człowieku, nawet nie oglądałem tego filmiku. Sorry, ale dla mnie facet, który traktuje religię ponad człowieka, to popierdolony psychol - jeżeli go popierasz w 100% to jesteś równie zjebany.
spoko tylko ta nasza "religia" trzyma w ryzach ten naród" jak bedziesz taki wielki niewierzący, to muzułmanie postawią tu więcej meczetów niż jest kościołów i powoli zaczniesz sie budzić w innym swiecie. i bedziesz musiał klękać 5 razy dziennie w jakąś strone.bo jak nie to masz łeb obcięty..także ja katolikiem nie jestem ale pomyśl jak przyjdą inni
Nie jest Polakiem (do 16 roku życia mówił tylko po niemiecku)
Kurwa, kurwa!
Gdzie to znalazłeś? Na nonsensopedii, czy kafeterii?
"p." czyli?
pizdy? pedała? pojeba?
Troche jest pierdolniety ale nie boi sie publicznie pojechać polityków jak reszta tych lizodupow. Jak mam wybierać miedzy Cejrowskim vs Tusk to wiadomo kogo wybiore. Nawet bym na niego zaglosował.
Potrzebny jest w tym kraju 2 Józef Piłsudski żeby zrobil porzadek.
Jest liderem oszustów, kłamców, złodziei, obłudników, konfidentów, esbeków i morderców i to akceptuje.
Chyba coś Ci się pomieszało, Tusk papieżem?
Donald to rudy judasz. Trzyma się zasady obiecanki - cacanki a głupiemu radość. Jest liderem oszustów, kłamców, złodziei, obłudników, konfidentów, esbeków i morderców i to akceptuje. Nie jest Polakiem (do 16 roku życia mówił tylko po niemiecku), działa wbrew naszym myślom, dążeniom i pragnieniom. Jesteś nieudacznikiem i cwaniaczkiem cały czas udającym, że chce zrobić wiele, a jedynie co robi, to nas okrada.
Wyrazy uznania dla pana Wojciech Cejrowskiego
Łowca piw?
(Chciałem nadmienić, że ten który kombinuje, wcale nie musi być głupi)
Krytykuje - BO MOŻE, bo obserwuje sytuację, zna się trochę na rzeczy, nie należy do partii, jest niezależny więc go nie wywalą na zbity pysk. Posiada trochę fanów/antyfanów. Niewątpliwie należy do postaci kontrowersyjnych (w polsce każdy kto sprzeciwia się aktualnej polityce jest osobą kontrowersyjną)
Podsumowując: Cejrowski na prezydenta.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów