18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
S................n 2012-05-01, 0:58 3
KurwaRomantyk napisał/a:

Prawda? Kurwa proszę cię... koleś, który we wszystko miesza religię i jest pierdolonym religijnym fanatykiem jest według ciebie przesłaniem prawdy? Zapomniałeś wziąć leków, które przepisał ci psychiatra?

Słuchaj, Polska jest narodem katolickim już od paru ładnych lat. To nie on miesza religię z polityką tylko te chuje w sejmie. Wg. mnie ( mimo, że jestem wierzący ) polityka nie powinna mieć nic wspólnego z religią i nie powinno być czegoś takiego jak "naród katolicki". Religia to rzecz osobista. Skoro jesteśmy narodem katolickim to pewne sytuacje zmuszają polityków do określonych zachowań, np. zapalenie znicza.

Nie, nie biorę leków więc nie mam o czym zapominać.
Zgłoś
robczejzi 2012-05-01, 1:00
chuj mnie w polityke. bo nigdy nie bylo i nie bedzie dobrze. zgodnie z przyslowiem "kazdemu nie dogodzisz". cejrowski na kazdy temat jest najmadrzejszy we wsi. wkurwia mnie juz ten typ i jego filmiki. czlowieku co ty na saharze robisz opowiadajac jak to nie ma co jesc? skoro taki madry jestes to dajcie mu buty i niech zapierdala naprawiac ta polske. siedziec i pierdolic to kazdy z nas potrafi. kazdy wujek zenek/stachu/wiesio i czesio ma podobne poglady. niestety samym pierdoleniem nic nie zmienisz. wiec skoncz nakurwiac filmiki z dobrymi radami wojcieszka i zajmij sie tym co mowisz skoro to jest takie proste.
Zgłoś
Doktór 2012-05-01, 1:04 26
Heh, wyświechtana taktyka lewactwa- jak ktoś powie kilka słów prawdy to nie dyskutować z nimi w sposób merytoryczny tylko zrobić z człowieka idiotę, fanatyka, pojeba.

Tak to jest kiedy się nie ma nic do powiedzenia. Jak ktoś wam daje na talerzu kłamstwa tego rudego pędraka to wy próbujecie zakrzyczeć, że fanatyk, najlepiej faszysta. Tfu.

Raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę!
Zgłoś
m................i 2012-05-01, 1:05 3
KurwaRomantyk napisał/a:

Prawda? Kurwa proszę cię... koleś, który we wszystko miesza religię i jest pierdolonym religijnym fanatykiem jest według ciebie przesłaniem prawdy? Zapomniałeś wziąć leków, które przepisał ci psychiatra?

Dzisiejszy autorytet to ateista, a najlepiej przeciwnik KK...

Pierdolenie....
Zgłoś
Kbojar 2012-05-01, 1:12
Jak dla mnie Cer jest zdrowo pierdolniety , mowie o caloksztalcie
Zgłoś
jugo500 2012-05-01, 1:44 2
za kilka lat jak będzie rządził ktoś inny i taki kozojebca jak Tristan88 i podobni będą nadawać na tego kogoś ... Zawsze jak sobie ktoś nie radzi to najlepiej pierdolić i wymyślać czyja to wina. Ja za żądów PO mam się tylko lepiej , jestem rocznik 83 więc zaznaczam ,ze nie jestem byłym ubekiem
Zgłoś
KurwaRomantyk 2012-05-01, 2:05 1
Doktór napisał/a:

Heh, wyświechtana taktyka lewactwa- jak ktoś powie kilka słów prawdy to nie dyskutować z nimi w sposób merytoryczny tylko zrobić z człowieka idiotę, fanatyka, pojeba.

Tak to jest kiedy się nie ma nic do powiedzenia. Jak ktoś wam daje na talerzu kłamstwa tego rudego pędraka to wy próbujecie zakrzyczeć, że fanatyk, najlepiej faszysta. Tfu.

Raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę!

Człowieku, nawet nie oglądałem tego filmiku. Sorry, ale dla mnie facet, który traktuje religię ponad człowieka, to popierdolony psychol - jeżeli go popierasz w 100% to jesteś równie zjebany.
Zgłoś
Massivee 2012-05-01, 6:58 5
jugo500 napisał/a:

za kilka lat jak będzie rządził ktoś inny i taki kozojebca jak Tristan88 i podobni będą nadawać na tego kogoś ... Zawsze jak sobie ktoś nie radzi to najlepiej pierdolić i wymyślać czyja to wina. Ja za żądów PO mam się tylko lepiej , jestem rocznik 83 więc zaznaczam ,ze nie jestem byłym ubekiem

Może Ty ubekiem nie jesteś, ale tatuś pewnie zapierdlala na stałej rządowej posadce i to wszystko co masz zapewne tobie załatwił, dlatego nie narzekasz. Szczerze ! Tak kurwa zazdroszczę Ci że ci się dobrze układa za rządów p.tuska (specjalnie z małej). Ale niestety od 40-90% (nie znam statystyk % ale wiem że w chuj ledwo żyje) ludzi nie ma tego luksusu i zakurwiają!! Jak niewolnicy mając na piśmie (np. Ja 3020 zł) A na rękę dostaję 1834 zł (ten miesiąc) bo resztę wpierdlala chuj wie co. Ale na pewno wiem że to nie pan tusk zrobił tylko kaczuszka za którego miałem nie mniej niż 2300 na rękę.
No kurwa sory ale mając 2 letnią córkę i młodą żonę ledwo co wiążemy koniec z końcem a te 400 zł zgubione (zajebane) na prawdę by pomogło.
Zgłoś
pomaranczowy4 2012-05-01, 7:08 4
KurwaRomantyk napisał/a:

Człowieku, nawet nie oglądałem tego filmiku. Sorry, ale dla mnie facet, który traktuje religię ponad człowieka, to popierdolony psychol - jeżeli go popierasz w 100% to jesteś równie zjebany.

spoko tylko ta nasza "religia" trzyma w ryzach ten naród" jak bedziesz taki wielki niewierzący, to muzułmanie postawią tu więcej meczetów niż jest kościołów i powoli zaczniesz sie budzić w innym swiecie. i bedziesz musiał klękać 5 razy dziennie w jakąś strone.bo jak nie to masz łeb obcięty..także ja katolikiem nie jestem ale pomyśl jak przyjdą inni
Zgłoś
lapsikoss 2012-05-01, 7:38 2
Tristan88 napisał/a:

Nie jest Polakiem (do 16 roku życia mówił tylko po niemiecku)

Kurwa, kurwa!
Gdzie to znalazłeś? Na nonsensopedii, czy kafeterii?
Zgłoś
TheRudeBoy 2012-05-01, 7:57
Dobra dobra Cejrowski chwalił się na antenie, że wyrzekł się obywatelstwa polskiego i jest obywatelem Ekwadoru a teraz pierdoli na kogo głosował. Też kłamie jak z nut.
Zgłoś
Attero132 2012-05-01, 8:19
dwakilo napisał/a:

"p." czyli?

pizdy? pedała? pojeba?

Troche jest pierdolniety ale nie boi sie publicznie pojechać polityków jak reszta tych lizodupow. Jak mam wybierać miedzy Cejrowskim vs Tusk to wiadomo kogo wybiore. Nawet bym na niego zaglosował.
Potrzebny jest w tym kraju 2 Józef Piłsudski żeby zrobil porzadek.
Zgłoś
pureatheist 2012-05-01, 8:33 3
Tristan88 napisał/a:

Jest liderem oszustów, kłamców, złodziei, obłudników, konfidentów, esbeków i morderców i to akceptuje.

Chyba coś Ci się pomieszało, Tusk papieżem?
Zgłoś
Exias 2012-05-01, 9:55 9
Tristan88 napisał/a:

Donald to rudy judasz. Trzyma się zasady obiecanki - cacanki a głupiemu radość. Jest liderem oszustów, kłamców, złodziei, obłudników, konfidentów, esbeków i morderców i to akceptuje. Nie jest Polakiem (do 16 roku życia mówił tylko po niemiecku), działa wbrew naszym myślom, dążeniom i pragnieniom. Jesteś nieudacznikiem i cwaniaczkiem cały czas udającym, że chce zrobić wiele, a jedynie co robi, to nas okrada.

Wyrazy uznania dla pana Wojciech Cejrowskiego

Łowca piw?

Zgłoś
piotrmk 2012-05-01, 10:28
Cejrowski przekracza swoją inteligencją 90% posłów.
(Chciałem nadmienić, że ten który kombinuje, wcale nie musi być głupi)

Krytykuje - BO MOŻE, bo obserwuje sytuację, zna się trochę na rzeczy, nie należy do partii, jest niezależny więc go nie wywalą na zbity pysk. Posiada trochę fanów/antyfanów. Niewątpliwie należy do postaci kontrowersyjnych (w polsce każdy kto sprzeciwia się aktualnej polityce jest osobą kontrowersyjną)

Podsumowując: Cejrowski na prezydenta.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem