Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Donald to rudy judasz. Trzyma się zasady obiecanki - cacanki a głupiemu radość. Jest liderem oszustów, kłamców, złodziei, obłudników, konfidentów, esbeków i morderców i to akceptuje. Nie jest Polakiem (do 16 roku życia mówił tylko po niemiecku), działa wbrew naszym myślom, dążeniom i pragnieniom. Jesteś nieudacznikiem i cwaniaczkiem cały czas udającym, że chce zrobić wiele, a jedynie co robi, to nas okrada.
Wyrazy uznania dla pana Wojciech Cejrowskiego
gdzie Ty wyczytałeś , że mówił do 16 roku życia tylko po niemiecku? Nie bronię go, bo też go nie lubię,ale za to lubię znać fakty , a nie jakieś głupoty wyssane z palca.
P.S. urodził się w Gdańsku
Donald to rudy judasz. Trzyma się zasady obiecanki - cacanki a głupiemu radość. Jest liderem oszustów, kłamców, złodziei, obłudników, konfidentów, esbeków i morderców i to akceptuje. Nie jest Polakiem (do 16 roku życia mówił tylko po niemiecku), działa wbrew naszym myślom, dążeniom i pragnieniom. Jesteś nieudacznikiem i cwaniaczkiem cały czas udającym, że chce zrobić wiele, a jedynie co robi, to nas okrada.
Może i jest debilem, ale to on zgarnia 15 kafli co miesiąc za nic.
who's niga now?
Może Ty ubekiem nie jesteś, ale tatuś pewnie zapierdlala na stałej rządowej posadce i to wszystko co masz zapewne tobie załatwił, dlatego nie narzekasz. Szczerze ! Tak k***a zazdroszczę Ci że ci się dobrze układa za rządów p.tuska (specjalnie z małej). Ale niestety od 40-90% (nie znam statystyk % ale wiem że w ch*j ledwo żyje) ludzi nie ma tego luksusu i zak***iają!! Jak niewolnicy mając na piśmie (np. Ja 3020 zł) A na rękę dostaję 1834 zł (ten miesiąc) bo resztę wpierdlala ch*j wie co. Ale na pewno wiem że to nie pan tusk zrobił tylko kaczuszka za którego miałem nie mniej niż 2300 na rękę.
No k***a sory ale mając 2 letnią córkę i młodą żonę ledwo co wiążemy koniec z końcem a te 400 zł zgubione (zaj***ne) na prawdę by pomogło.
bardzo mnie rozbawiłes pierwszym zdaniem !!!
Dla Polaka każdy kto jest przy władzy jest podejrzany i na 100% złodziej !!! takie już skrzywienie narodowe.
Miłego weekendu dla wszystkich !!!
nie zesrales sie czasem? gdyby byl taki jak piszesz to nie wygralby 2 razy... i nie! nie oddalem na niego glosu, ani na zjebany pis, dajcie sobie spokoj z tymi pseudopolitycznymi wywodami, jestesmy na sadolu a tu w polityke sie nie bawimy!
spoko tylko ta nasza "religia" trzyma w ryzach ten naród" jak bedziesz taki wielki niewierzący, to muzułmanie postawią tu więcej meczetów niż jest kościołów i powoli zaczniesz sie budzić w innym swiecie. i bedziesz musiał klękać 5 razy dziennie w jakąś strone.bo jak nie to masz łeb obcięty..także ja katolikiem nie jestem ale pomyśl jak przyjdą inni
Chcesz jednym gównem zastępować drugie? Pozdro.
Chcesz jednym gównem zastępować drugie? Pozdro.
nie chce....system mamy chuj.wy ale religia zwał jak zwał to albo nasza albo ich...i nie ma przeoroś. im bardziej my ulegamy wpływom tym bardziej muzułmanie zyskują...popatrz jak we francji ludzie w niektórych miejscach boją się wyjść z domu. jak brudasy chcą robic awanture to niech ją robią u siebie a nie pod naszymi oknami..a nieliczni normalni zawsze znajdą sobie miejsce...
Nie jest Polakiem (do 16 roku życia mówił tylko po niemiecku)
Różnych debili tu spotykałem, ale Ty jesteś jednym z nielicznych do których chce mi się w ogóle wystosować komentarz. Czuj się wyróżniony. A podobne bzdury możesz wciskać swojej babci i razem z nią onanizować się tym faktem.
nie chce....system mamy chuj.wy ale religia zwał jak zwał to albo nasza albo ich...i nie ma przeoroś. im bardziej my ulegamy wpływom tym bardziej muzułmanie zyskują...popatrz jak we francji ludzie w niektórych miejscach boją się wyjść z domu. jak brudasy chcą robic awanture to niech ją robią u siebie a nie pod naszymi oknami..a nieliczni normalni zawsze znajdą sobie miejsce...
Ok, zgadzam się, że muzułmanie są problemem. Ale co do tego ma kościół katolicki, naprawdę jesteś tak naiwny, że myślisz, że to on nas trzyma z dala od nich? Nie, trzyma nas to, że ten kraj jest tak zjebany, że nikt nie chce do niego migrować. Kraj powinien być świecki i szkoły i inne instytucje państwowe nie powinny ulegać czyimś przekonaniom religijnym, jeśli kłóciłyby się z prawem.
" Nie jest Polakiem (do 16 roku życia mówił tylko po niemiecku "
Tak to jest prawda, z tym że również Jarosław Kaczyński mówił do 16 roku życia po niemiecku jako że Donald Tusk, jest jego bratem.
Ludzie mają klapki na oczach i tego nie widzą PIS, PO, SLD, PSL , JKM to wszystko jeden bat tylko pod inną nazwą.
Ok, zgadzam się, że muzułmanie są problemem. Ale co do tego ma kościół katolicki, naprawdę jesteś tak naiwny, że myślisz, że to on nas trzyma z dala od nich? Nie, trzyma nas to, że ten kraj jest tak zjebany, że nikt nie chce do niego migrować. Kraj powinien być świecki i szkoły i inne instytucje państwowe nie powinny ulegać czyimś przekonaniom religijnym, jeśli kłóciłyby się z prawem.
zgodnie z logiką wszystko mówisz dobrze, ale świat tak nie funkcjonuje..swieckość= obojetność.. musimy trzymac tą nasza parszywą religie i byc coraz bardzdiej bezwzgledni, bo inaczej to sie zle skonczy. pozdro
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów