📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up Jak ten patrzę na ten rozpierdol w kraju to też myślę o wyjeździe do Ekwadoru czy innego Peru.
Ja tam na tą komunę nie narzekam. Pieniądze dają za darmola. Może dlatego że mój dziadek był Towarzyszem, Mój Ojciec był i ja będę
Cejrowski to niech się lepiej w politykę i życie innych ludzi nie wpierdala. Jemu to idealnie anarchia pasuje, podatków płacić nie chce, dowodów wyrabiać, żeby ktoś mu sprawdzał czy legalnie interes prowadzi... jebaniec.
Tak o Matkę Polskę się martwi, ale firmę to już w Meksyku zarejestrował, żeby przypadkiem nie płacić u nas podatków, bo taki biedny jest. Na chuj "polaczki" mają mieć lepsze życie (myślę, że nikt nie będzie dyskutować nad tym, że jak do tej pory, to z UE więcej dostaliśmy niż włożyliśmy. Pomijając durne prawo, mówię o samych pieniądzach.), bo wtedy on byłby wielki Pan. Po świecie jeździ, kasę zarabia w Meksyku, a tutaj biedota, będzie słuchać wać pana i żyć według boskich przykazań.
Tak o Matkę Polskę się martwi, ale firmę to już w Meksyku zarejestrował, żeby przypadkiem nie płacić u nas podatków, bo taki biedny jest. Na chuj "polaczki" mają mieć lepsze życie (myślę, że nikt nie będzie dyskutować nad tym, że jak do tej pory, to z UE więcej dostaliśmy niż włożyliśmy. Pomijając durne prawo, mówię o samych pieniądzach.), bo wtedy on byłby wielki Pan. Po świecie jeździ, kasę zarabia w Meksyku, a tutaj biedota, będzie słuchać wać pana i żyć według boskich przykazań.
Cytat:
zrezygnowal z polskiego obywatelstwa i do jakiegos Ekwadoru czy do innej dżungli sie przeprowadził
to niby jakim cudem ma polski paszport?
Cejrowski jest fajnym błaznem, a cieć od flag z BBN jest do zmiany.
MSW od 2004 roku publikuje na swojej stronie wywtczne dotytczące eksponowania flagi UE na DRUGIM miejscu:
msw.gov.pl/portal/pl/2/1560/Zasady_eksponowania_flagi_Unii_Europejskie...
Wystarczy kurwa poszukać.
MSW od 2004 roku publikuje na swojej stronie wywtczne dotytczące eksponowania flagi UE na DRUGIM miejscu:
msw.gov.pl/portal/pl/2/1560/Zasady_eksponowania_flagi_Unii_Europejskie...
Wystarczy kurwa poszukać.
modzgi napisał/a:
Ja tam na tą komunę nie narzekam. Pieniądze dają za darmola. Może dlatego że mój dziadek był Towarzyszem, Mój Ojciec był i ja będę
Witam w gronie "szczęśliwych europejczyków" - ja tam nie czuję się dymany. Pewnie dlatego, że jestem po drugiej stronie.
vass napisał/a:
Typowy katolik pedał, druga żona zero dzieci.
Pierdolisz. Nie ma przymusu robienia dzieci, jak ich nie chce to jego sprawa. Jest wolny i podróżuje sobie po świecie, zazdrościsz?
To jest katol (czyt. pojebus) judasz, gimbusy łamie biblijne przykazania łajdak jeden
wojtuś niech lepiej uważa bo jak trafi na jakiś kartel w ameryce płd to mu łeb tepym nożem upierdolą, bóg mu nie pomoże
wojtuś niech lepiej uważa bo jak trafi na jakiś kartel w ameryce płd to mu łeb tepym nożem upierdolą, bóg mu nie pomoże
Misza123 napisał/a:
Kolejny pierdoli ze jestem ruchany w dupsko przez kazdego na okolo czyli przez rzad, media, eu, nato, fbi, cia, ufo ?
Po pierwsze "pierdoli" prawdę, po drugie ma wypierdolone i ma drugie obywatelstwo, bo sam powiedział, że nie lubi jak go ktoś "pierdoli" więc stąd "wypierdala"
johnnyknoxville napisał/a:
Dziesięć przykazań ma 279 słów. Deklaracja Niepodległości Stanów Zjednoczonych 300 słów. Dyrektywa Unii Europejskiej w sprawie przewozu cukierków karmelkowych 25 911 słów - mówi samo za siebie. Mam nadzieje, że Związek Socjalistycznych Republik Europejskich upadnie równie szybko jak powstał.
1.Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną.
2.Nie będziesz wzywał imienia Boga twego nadaremno.
3.Pamiętaj, abyś dzień święty święcił.
4.Czcij ojca swego i matkę swoją.
5.Nie zabijaj.
6.Nie cudzołóż.
7.Nie kradnij.
8.Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu.
9.Nie pożądaj żony bliźniego swego.
10.Ani żadnej rzeczy, która jego jest.
gdzie te 279 slow?
W boga niewierze, nie jestem hamerykancem, mieszkam w europie i szanuje to prawo ktore obowiazuje
Hurrrra!
Ameryka odkryta, Waszyngton zdobyty, "burdello bum bum", a baza wirusów została zaktualizowana.
Wiem, wiem. Mam 24 lata. (podoba mi się w gimnazjum)
Ameryka odkryta, Waszyngton zdobyty, "burdello bum bum", a baza wirusów została zaktualizowana.
Wiem, wiem. Mam 24 lata. (podoba mi się w gimnazjum)
Wyjechał za granicę i obywatelstwa Polskiego nie ma ale Polakiem pozostał i o Polskich sprawach mówi. Wielu Polaków po wojnie dostało obywatelstwa brytyjskie czy amerykańskie, polskie im zabrali komuniści. I co? Co oznacza wpis w papiery? Poza tym, że on dzięki temu zyskał swobodę wypowiedzi, której jako obywatel by już pewnie nie miał.
edit:
Dobra zapędziłem się i napisałem post bez ustalenia faktów.
Ktoś jest zorientowany czy WC polskie obywatelstwo dalej ma? Gdzieś kiedyś czytałem, że się zrzekł, ale sprawa tego paszportu mnie trochę wybiła z rytmu.
Już nie wymazuje tego co napisałem - najwyżej wyjdzie moja głupota.
edit:
Dobra zapędziłem się i napisałem post bez ustalenia faktów.
Ktoś jest zorientowany czy WC polskie obywatelstwo dalej ma? Gdzieś kiedyś czytałem, że się zrzekł, ale sprawa tego paszportu mnie trochę wybiła z rytmu.
Już nie wymazuje tego co napisałem - najwyżej wyjdzie moja głupota.
mozz87 To co napisałes, to oficjalna wersja podawana przez kościół. W oryginale wyglądały "nieco" inaczej
mozz87 Wkleję ci tu pełną wersję przykazań...
(2) Ja jestem JHWH, twój Elohim, który cię wywiódł z ziemi egipskiej, z domu niewoli. (3) Nie będziesz miał cudzych bogów obok Mnie!
(4) Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! (5) Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył, ponieważ Ja JHWH, twój Bóg, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze występek ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Mnie nienawidzą. (6) Okazuję zaś łaskę aż do tysiącznego pokolenia tym, którzy Mnie miłują i przestrzegają moich przykazań.
(7) Nie będziesz wzywał imienia JHWH, Boga twego, do czczych rzeczy, gdyż JHWH nie pozostawi bezkarnie tego, który wzywa Jego imienia do czczych rzeczy.
(8) Pamiętaj o dniu szabatu (soboty), aby go uświęcić. (9) Sześć dni będziesz pracować i wykonywać wszystkie twe zajęcia. (10) Dzień zaś siódmy jest szabatem ku czci JHWH, Boga twego. Nie możesz przeto w dniu tym wykonywać żadnej pracy ani ty sam, ani syn twój, ani twoja córka, ani twój niewolnik, ani twoja niewolnica, ani twoje bydło, ani cudzoziemiec, który mieszka pośród twych bram. (11) W sześciu dniach bowiem uczynił JHWH niebo, ziemię, morze oraz wszystko, co jest w nich, w siódmym zaś dniu odpoczął. Dlatego pobłogosławił JHWH dzień szabatu (soboty) i uznał go za święty.
(12) Czcij ojca twego i matkę twoją, abyś długo żył na ziemi, którą JHWH, Bóg twój, da tobie.
(13) Nie będziesz zabijać.
(14) Nie będziesz cudzołożyć.
(15) Nie będziesz kraść.
(16) Nie będziesz mówić przeciw bliźniemu twemu kłamstwa jako świadek.
(17) Nie będziesz pożądać domu bliźniego twego. Nie będziesz pożądać żony bliźniego twego, ani jego niewolnika, ani jego niewolnicy, ani jego wołu, ani jego osła, ani żadnej rzeczy, która należy do bliźniego twego.
Obstawiam że będzie z 279 słów.
(2) Ja jestem JHWH, twój Elohim, który cię wywiódł z ziemi egipskiej, z domu niewoli. (3) Nie będziesz miał cudzych bogów obok Mnie!
(4) Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! (5) Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył, ponieważ Ja JHWH, twój Bóg, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze występek ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Mnie nienawidzą. (6) Okazuję zaś łaskę aż do tysiącznego pokolenia tym, którzy Mnie miłują i przestrzegają moich przykazań.
(7) Nie będziesz wzywał imienia JHWH, Boga twego, do czczych rzeczy, gdyż JHWH nie pozostawi bezkarnie tego, który wzywa Jego imienia do czczych rzeczy.
(8) Pamiętaj o dniu szabatu (soboty), aby go uświęcić. (9) Sześć dni będziesz pracować i wykonywać wszystkie twe zajęcia. (10) Dzień zaś siódmy jest szabatem ku czci JHWH, Boga twego. Nie możesz przeto w dniu tym wykonywać żadnej pracy ani ty sam, ani syn twój, ani twoja córka, ani twój niewolnik, ani twoja niewolnica, ani twoje bydło, ani cudzoziemiec, który mieszka pośród twych bram. (11) W sześciu dniach bowiem uczynił JHWH niebo, ziemię, morze oraz wszystko, co jest w nich, w siódmym zaś dniu odpoczął. Dlatego pobłogosławił JHWH dzień szabatu (soboty) i uznał go za święty.
(12) Czcij ojca twego i matkę twoją, abyś długo żył na ziemi, którą JHWH, Bóg twój, da tobie.
(13) Nie będziesz zabijać.
(14) Nie będziesz cudzołożyć.
(15) Nie będziesz kraść.
(16) Nie będziesz mówić przeciw bliźniemu twemu kłamstwa jako świadek.
(17) Nie będziesz pożądać domu bliźniego twego. Nie będziesz pożądać żony bliźniego twego, ani jego niewolnika, ani jego niewolnicy, ani jego wołu, ani jego osła, ani żadnej rzeczy, która należy do bliźniego twego.
Obstawiam że będzie z 279 słów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów