📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie zyczy sobie zeby mu ktos odciski zbieral ale ludziom to do lozka chetnie by zaglada czy po bozemu wszystko...
bylby fajny gdyby nie byl takim hiportyta
bylby fajny gdyby nie byl takim hiportyta
Dziesięć przykazań ma 279 słów. Deklaracja Niepodległości Stanów Zjednoczonych 300 słów. Dyrektywa Unii Europejskiej w sprawie przewozu cukierków karmelkowych 25 911 słów - mówi samo za siebie. Mam nadzieje, że Związek Socjalistycznych Republik Europejskich upadnie równie szybko jak powstał.
Kolejny pierdoli ze jestem ruchany w dupsko przez kazdego na okolo czyli przez rzad, media, eu, nato, fbi, cia, ufo ?
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Pan Cejrowski to jeden z niewielu prawdomównych, inteligentnych i odważnych ludzi w tym kraju , w przeciwieństwie do negatywnie wypowiadających się na jego temat zakompleksionych Troli.
no tak, filmik z Cejrowskim, jaki by nie był gwarancja over 100 piw- za dużo tego. polecam tvn player dla zainteresowanych
Misza123 napisał/a:
Kolejny pierdoli ze jestem ruchany w dupsko przez kazdego na okolo czyli przez rzad, media, eu, nato, fbi, cia, ufo ?
Co kto lubi. Nie lubi być dymany w dupę, to o tym mówi. Ty lubisz, więc ci to odpowiada.
@up up dokładnie. O czym by Cejrowski nie mówił, u mnie ma zawsze piwo
Cejrowskiemu zdarza się coś mądrego powiedzieć ale w tym przypadku to pierdoli straszne bzdury byle tylko program zrobić
hehe pajac z niego pieprzy ze jest takim wielkim polakiem a zrezygnowal z polskiego obywatelstwa i do jakiegos Ekwadoru czy do innej dżungli sie przeprowadził śmieszy mnie on. Wydaje się mądrym człowiekiem ale czasem palnie głupią głupotę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów