📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Mann to jest humor z wyższej półki
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Widzisz Manna= dajesz piwo jeszcze przed obejrzeniem.
A ty jesteś pajacem, który ma kompleksy, że jedyne co może zrobić to popisać sie chujowym komentarzem pod filmem, w którym występuje człowiek, który coś w życiu osiągnął.
saymonek napisał/a:
Na początku niewiele się dzieje, ale oglądać całe.
Obejrzałem kawałek. Nie mów mi co mam robić
marvolo napisał/a:
i tak jest brzydką grubą świnią i dziwie się że ludzie tego nie mówią
I tak jakby Ci przyszło się z nim skonfrontować słownie to Mann by cię zrównał z gruntem. Nie wykluczone że podobny byłby efekt podczas konfrontacji fizycznej
A tak w ogóle to dobra prowokacja
@ zonker88 a czy ja pisze co on osiągnął ja pisze ze jest grubą świnią i to jest prawda i dalej się dziwie że go bronisz bo według Ciebie że on całe życie przesiedział w radiu to znaczy że cierpi na anoreksje. Radia trójki nie słucham gazety wyborczej nie czytam szansy na sukces nie oglądam i on raczej moim idolem nie jest bo nie mam idoli a ty dalej możesz się nad nim spuszczać
@bartz pewnie masz rację co do drugiego boże jak on by się na przewrócił...
No tak, ty pewnie jesteś zajebistym atletą, który codziennie przerzuca przez swoje bary 10 worków kartofli.
marvolo napisał/a:
@ zonker88 a czy ja pisze co on osiągnął ja pisze ze jest grubą świnią i to jest prawda i dalej się dziwie że go bronisz bo według Ciebie że on całe życie przesiedział w radiu to znaczy że cierpi na anoreksje. Radia trójki nie słucham gazety wyborczej nie czytam szansy na sukces nie oglądam i on raczej moim idolem nie jest bo nie mam idoli a ty dalej możesz się nad nim spuszczać
Gimbus...? Gimbus.
Kolejny internetowy kozak, który będzie obrażał ludzi wiele od niego mądrzejszych i bardziej doświadczonych. Sam nie jestem wielkim fanem Pana Wojciecha, ale nie trzeba nim być, żeby mieć odrobinę respektu przed jego osobą. Ostatecznie nie muszę być pacyfistą i Hindusem, żeby docenić Mahatmę Gandhi'ego, prawda?
Za filmik piwo, bo choć żart znałem, to lubię dobre wykonania znanych rzeczy.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów