📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mann to jest humor z wyższej półki
Bez sensu. Przecież Pan Wojtek za kazdym razem w radiowej trójce mówi która jest godzina.
i tak jest brzydką grubą świnią i dziwie się że ludzie tego nie mówią
A ty jesteś pajacem, który ma kompleksy, że jedyne co może zrobić to popisać sie chujowym komentarzem pod filmem, w którym występuje człowiek, który coś w życiu osiągnął.
saymonek napisał/a:
Na początku niewiele się dzieje, ale oglądać całe.
Obejrzałem kawałek. Nie mów mi co mam robić
marvolo napisał/a:
i tak jest brzydką grubą świnią i dziwie się że ludzie tego nie mówią
I tak jakby Ci przyszło się z nim skonfrontować słownie to Mann by cię zrównał z gruntem. Nie wykluczone że podobny byłby efekt podczas konfrontacji fizycznej
A tak w ogóle to dobra prowokacja
@ zonker88 a czy ja pisze co on osiągnął ja pisze ze jest grubą świnią i to jest prawda i dalej się dziwie że go bronisz bo według Ciebie że on całe życie przesiedział w radiu to znaczy że cierpi na anoreksje. Radia trójki nie słucham gazety wyborczej nie czytam szansy na sukces nie oglądam i on raczej moim idolem nie jest bo nie mam idoli a ty dalej możesz się nad nim spuszczać
@bartz pewnie masz rację co do drugiego boże jak on by się na przewrócił...
No tak, ty pewnie jesteś zajebistym atletą, który codziennie przerzuca przez swoje bary 10 worków kartofli.
@up tak masz rację tylko że worków jest 12 :]
marvolo napisał/a:
@ zonker88 a czy ja pisze co on osiągnął ja pisze ze jest grubą świnią i to jest prawda i dalej się dziwie że go bronisz bo według Ciebie że on całe życie przesiedział w radiu to znaczy że cierpi na anoreksje. Radia trójki nie słucham gazety wyborczej nie czytam szansy na sukces nie oglądam i on raczej moim idolem nie jest bo nie mam idoli a ty dalej możesz się nad nim spuszczać
Gimbus...? Gimbus.
Kolejny internetowy kozak, który będzie obrażał ludzi wiele od niego mądrzejszych i bardziej doświadczonych. Sam nie jestem wielkim fanem Pana Wojciecha, ale nie trzeba nim być, żeby mieć odrobinę respektu przed jego osobą. Ostatecznie nie muszę być pacyfistą i Hindusem, żeby docenić Mahatmę Gandhi'ego, prawda?
Za filmik piwo, bo choć żart znałem, to lubię dobre wykonania znanych rzeczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów