📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobra liryka wypowiedzi ze strony Wojewódzkiego. Dziewczyna zapamięta i raczej więcej nie przyjdzie. Z jednej strony nie chciał jej miażdżyć bo wie doskonale, że mógłby to zrobić jak człowiek mrówkę a z drugiej widać, że zapalczywie się przed tym broni i trochę się rozlewa.
Dajesz do zrozumienia człowiekowi, że jest gównem i wytatuował sobie sentencje, które ni chuja nie mają bytu w jego życiu i pokrycia ( może poza kluczem ) a szpanuje i farmazoni, że są dla niego ważne. Doskonale o tym wie i ona i wojewódzki, że zrobiła to dla " szpanu " a nie z potrzeby serca dlatego niema do niej szacunku w tej tematyce. Ma szacunek do tatuażu ale nie do ludzi którzy robią od tak dla przypodobania się a wmawiają, że to ich jakaś chuj wie jaka symbolika. Widzę, że ma ochotę powiedzieć jej, że jest jebaną populistką i napierdala pod publiczkę ale z drugiej strony jest na tyle dorosły i doświadczony, że nie chce po prostu gnoju robić bo wie, że życie ją nauczy.
Bo co kurwa może oznaczać " nigdy nie mów nigdy " jak nie tylko to, że będzie to czytał gość który będzie ja napierdalać od tylca i w myśl tej sentencji zrobi jej surprise anal i zapakuje banana w czekoladę.
[/list][/code]
Dajesz do zrozumienia człowiekowi, że jest gównem i wytatuował sobie sentencje, które ni chuja nie mają bytu w jego życiu i pokrycia ( może poza kluczem ) a szpanuje i farmazoni, że są dla niego ważne. Doskonale o tym wie i ona i wojewódzki, że zrobiła to dla " szpanu " a nie z potrzeby serca dlatego niema do niej szacunku w tej tematyce. Ma szacunek do tatuażu ale nie do ludzi którzy robią od tak dla przypodobania się a wmawiają, że to ich jakaś chuj wie jaka symbolika. Widzę, że ma ochotę powiedzieć jej, że jest jebaną populistką i napierdala pod publiczkę ale z drugiej strony jest na tyle dorosły i doświadczony, że nie chce po prostu gnoju robić bo wie, że życie ją nauczy.
Bo co kurwa może oznaczać " nigdy nie mów nigdy " jak nie tylko to, że będzie to czytał gość który będzie ja napierdalać od tylca i w myśl tej sentencji zrobi jej surprise anal i zapakuje banana w czekoladę.
[/list][/code]
Kiedyś chciałem tatuaż....teraz wiem że priorytety się zmieniają i żałowałbym wyboru Ale kiedyś sobie jebne wielką koze na plecach.
Tom_Kruss napisał/a:
up@ oczywiście kozę na plecach w imię Allaha
w imie uczczenia ich męki i cierpienia ciapaku jeden!
up@
uważaj b się spodobasz i cie zaczną korkować oglądając kozę na twoich plecach.
Coś jak walenie konia przy playbou tylko w innowacyjnej wersji
Sutowendlin napisał/a:
up@
Wyobraźnia Cie poniosła
@Sutowendlin
Co się tak spinasz, przecież to był jej wolny wybór. A dla tych którzy tatuują sobie sentencje na ciele znaczą one dużo, nie gówno jak dla Ciebie.
Co się tak spinasz, przecież to był jej wolny wybór. A dla tych którzy tatuują sobie sentencje na ciele znaczą one dużo, nie gówno jak dla Ciebie.
glupi bachor rozpuszczony, a matka tepa dzida.... takich rodzicow powinno sie kastrowac..
Dupska spinacie hopoki, mogla sobie nawet i kutasa na czole wydziarac, huj was to obchodzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów