Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zarammoth 2014-01-05, 23:59 1
Dziwne jest w kibicach to, że jak mówią o osiągnięciach swojego klubu to czują się jakby to oni to wszystko osiągnęli przez te 100 lat
Zgłoś
D-Rose 2014-01-06, 0:13 3
Legia przynajmniej zrobiła cos swojego a nie jak zwykla krakowska kurwa zerżneła pomysł od kogos innego

Zgłoś
kooondzik 2014-01-06, 0:15 1
w przypadku Człowieka kluby tylko były przykrywką, tam poszło o coś gróbszego niż "kibicowanie"
Zgłoś
B................o 2014-01-06, 0:20 1
@Bongman, czy naprawdę wierzysz, że w Krakowie zarzynają się tylko za klub? To wygodne dla mediów tak mówić, a prawda jest całkiem inna...
Zgłoś
FzgW 2014-01-06, 0:36 2
Zgłoś
Stranuh 2014-01-06, 0:41 3
Waszym ojciem Józef Fritzl... w mieście nie znaczycie nic... WISŁA starą kurwą jest... Tak sobie teksta jebnąłem.
Zgłoś
spocco 2014-01-06, 0:47 1
D-Rose napisał/a:

Legia przynajmniej zrobiła cos swojego a nie jak zwykla krakowska kurwa zerżneła pomysł od kogos innego

Obrazek

Ja pierdole, co za kurwa ignorant. Posądzając kogoś o kradzież, sprawdź najpierw co to takiego jest bank zdjęć. Bazowaliśmy na tej samej fotografii, a to żadna kradzież!
Zgłoś
Pfciuki 2014-01-06, 0:55 3
BongMan napisał/a:

Basco, chcesz powiedzieć, że te wszystkie akcje z nożami sobie ktoś wymyślił, a ja biedny, zmanipulowany i naiwny w nie uwierzyłem? O jeju

Mu raczej chodziło o to, że sprzęt wprowadziła cracovia, bo inaczej nie potrafili się pokazać... cała ta triada* jest śmieszna, jedni tłuką dzieci na turnieju młodzików, drudzy latają z maczetami. Z reszta mediom najłatwiej zrzucić winę za tego typu rzeczy na kibiców. Ostatnio akcja w Gdańsku, niby pobili się kibice i nawet jakiś rusek z nożem się znalazł. Kilka dni później kibolami okazała się grupka dresików i goście z imprezy firmowej. . . i nie wiadomo komu tu wierzyć.

Jako, że nie wiesz pewnych rzeczy to czasami lepiej przemilczeć niż udawać eksperta co w telewizji coś usłyszał. Rozumiem, że masz olbrzymią chęć zdobywania piw, dlatego trzepiesz tyle tych komentarzy, które trafiają do części użytkowników, ale jak czegoś nie wiesz to lepiej pochwal się swoją wiedza i olbrzymim doświadczeniem w innym temacie.

*wielka triada - cracovia, arka gdynia, lech poznań
Zgłoś
wglowiesieniemiesci 2014-01-06, 1:01
mam szacunek dla wszystkich kibiców z Polski ale krakowiaczki to kurwa przeginaja
Zgłoś
brendas 2014-01-06, 1:11
Bongman widac, że Sosnowiec!

Legia & Zagłębie!
Zgłoś
Frycoslaw 2014-01-06, 3:33 3

Kraków jest nasz wiślackie kurwy >
Zgłoś
krakenoo 2014-01-06, 4:06
nie czerwona nie tęczowa tylko Polska Narodowa ! ... a nie to nie to
Zgłoś
D-Rose 2014-01-06, 7:56 1
spocco napisał/a:

Ja pierdole, co za kurwa ignorant. Posądzając kogoś o kradzież, sprawdź najpierw co to takiego jest bank zdjęć. Bazowaliśmy na tej samej fotografii, a to żadna kradzież!

Tak tak, wy zawsze bazujecie na czyjejś pracy. Zamiast wymyslic cos swojego Jebane krakowskie xseroboye
Zgłoś
zagadkowy_jim 2014-01-06, 13:03
spocco napisał/a:

to zdjęcie nie jest z banku, to jest efekt pracy nad zdjęciem studyjnym, które nie ma żadnej koszulki, tylko model...

wszystko możecie zobaczyć w trybie "step by step" - case study

na oficjalnym profilu arsthanea na behance...

Sao Paulino - Before Anything Else

kto wklepie w google, ten znajdzie
Zgłoś
spocco 2014-01-06, 13:34
zagadkowy_jim napisał/a:

to zdjęcie nie jest z banku, to jest efekt pracy nad zdjęciem studyjnym, które nie ma żadnej koszulki, tylko model...

wszystko możecie zobaczyć w trybie "step by step" - case study

na oficjalnym profilu arsthanea na behance...

Sao Paulino - Before Anything Else

kto wklepie w google, ten znajdzie

Przestań pierdolić bo powiększysz rodzinę. Fotografia na której bazowałem:

pochodzi z banku zdjęć, i nie kłuć się ze mną bo chyba wiem skąd ją kurwa pobrałem. No i chuj że jest ona autorstwa arsthanea, skoro na tym opiera się w głównej mierze grafika komputerowa, że bierzesz zdjęcie i je obrabiasz. Nie każdy ma tyle kokosów aby stać go było na wynajęcie studia, fotografa i modela.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem