18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
zagadkowy_jim 2014-01-06, 14:06 2

To jest przykład zdjęcia z banku zdjęć, posiada ono tzw numer referencyjny, widoczny pod zdjęciem

Skoro kupiłeś, to powinieneś mieć ten numer z dowolnego banku, czy to fotolia, czy to depositphotos, istock itd...

co za problem wrzucić link do zdjęcia w banku?
nie masz ojej xD

legia przynajmniej kreatywna, a wisła, jak zawsze

Zgłoś
spocco 2014-01-06, 14:48
zagadkowy_jim napisał/a:

To jest przykład zdjęcia z banku zdjęć, posiada ono tzw numer referencyjny, widoczny pod zdjęciem

Obrazek

Skoro kupiłeś, to powinieneś mieć ten numer z dowolnego banku, czy to fotolia, czy to depositphotos, istock itd...

co za problem wrzucić link do zdjęcia w banku?
nie masz ojej xD

legia przynajmniej kreatywna, a wisła, jak zawsze

Ty to człowieku jesteś grubo popierdolony. Tatuś cię molestował w dzieciństwie czy matka zardzewiałą łyżką karmiła? Po pierwsze to sram na ciebie, bo od takich społeczniaków to kij uj**ny gównem,obrzygany i wsadzony w dupe cyganowi jest więcej wart. Po drugie to nie jest stanowisko klubu, tylko amatorska praca fana! Po trzecie ... legia kreatywna? buchacha... z ciebie taki kibic legi, jak z twoich starych kochający rodzice! Już widzę jak legia w swoich wlepkach wykorzystuje tylko swoje grafiki. Już widzę jak na legi się śpiewa tylko wymyślone przez legionistów piosenki! Kurwa legia kreatywna... hahaha... a to dobre kreatywność to mieli w czasach jak pod pretekstem służby wojskowej KRADLI zawodników z innych klubów!
Zgłoś
P................i 2014-01-06, 15:16 2
Wszyscy, którzy śledzą ten temat i zaciekawieni wojną na maczety w Krakowie - wszystko zaczęło się dobre kilkanaście lat temu, kiedy to nożownicy z huty zajebali w derby kosę 15 letniemu chłopaczkowi, bo zapytany za kim jesteś odpowiedział - nie kibicuję. Wykrwawił się na śmierć, w tramwaju pełnym ludzi, bo w hucie panuje większa znieczulica niż na sawannie. To był szok, pierwszy raz media napisały, że doszło do ingerencji broni białej przez kibiców któregoś z klubów. Sprawców złapano - żydowskie dzieciobójcze ścierwo. Oczywiście okazało się, że to syn fanatyka Wisły który ma starszego syna który zajebał jakiegoś pasiaka w odwecie i na chwilę ucichło. Wtedy wiadomo było, że Wisła rządzi Krakowem żaden żyd się nie wychylał. Po każdych derbach cichutko skamleli w piwnicach po porażce swojego klubiku. Jakiś czas potem na jednym z oficjalnych forum pewien żyd w imieniu Wiślaka powypisywał obraźliwe bzdury w wyniku czego jedna z najwspanialszych zgód między klubami - Wisła Jaga została przerwana. Zaczęła się nagonka - łowiono każdego pasiaka, prano na kwaśne jabłko i palono barwy. cracovia szczyciła się jedynie opanowaniem rynku amfetaminy w Krakowie, Tylko. W końcu zlinczowane żydy, w ostatniej desperacji sięgnęły po noże, w wyniku czego zabito wielu kibiców Wisły. Dla równowagi nasi sięgnęli po maczety (nie wiem kto pierwszy) i tak jest do dziś. Gdyby nie bezmózgie kibice klubiku zawsze zamykającego tabelę nie wyjeżdżali za każdą srogą porażka w szaleńczej desperacji ze sprzętem, dzisiaj Kraków były bezpieczny. Historię opowiedział mi mój ojciec, będący w temacie od ponad 30 lat. Cracovia to wrzód na dupie Krakowa i bez honorowe śmiecie sprzedające amfetaminę małolatom
Zgłoś
cancerous 2014-01-06, 16:44
spocco napisał/a:

Ty to człowieku jesteś grubo popierdolony. Tatuś cię molestował w dzieciństwie czy matka zardzewiałą łyżką karmiła? Po pierwsze to sram na ciebie, bo od takich społeczniaków to kij uj**ny gównem,obrzygany i wsadzony w dupe cyganowi jest więcej wart. Po drugie to nie jest stanowisko klubu, tylko amatorska praca fana! Po trzecie ... legia kreatywna? buchacha... z ciebie taki kibic legi, jak z twoich starych kochający rodzice! Już widzę jak legia w swoich wlepkach wykorzystuje tylko swoje grafiki. Już widzę jak na legi się śpiewa tylko wymyślone przez legionistów piosenki! Kurwa legia kreatywna... hahaha... a to dobre kreatywność to mieli w czasach jak pod pretekstem służby wojskowej KRADLI zawodników z innych klubów!

ale dupe spinasz, a poprosił Cię tylko o nr fotki... btw Legia zrobiła bardziej kreatywną pracę od Twojej no i tyle, jakbyś czytał kurwa ze zrozumieniem to zrozumiałbyś mój post (!), że Twój plakat krzyczy "uuuauauaaaa jesteśmy prze chujami uauuauauaaa" i w tej "wojnie" dalej prowadzi legia , oraz podałbyś nr zdjęcia o które prosił kolega ale Ty przecież jesteś AŁTOREM "uauuaaa najlepszej kurwaaaaa uau uauau a" pracy na tej ziemi i nie pozwolisz sobie żeby ktoś Ci wypominał, że np. kradniesz zdjęcia... Jeśli on jest w banku a Ty go nie kupiłeś, to go zwyczajnie zajebałeś, bo z prewki to nie jest zrobione

Radzę więcej luzu w naplecie, bo krytykować umiesz ale krytyki nie przyjmujesz
Zgłoś
rksrobert 2014-01-06, 16:48
@Pąckki, no tak bo sharksi z mąką nie mają nic wspólnego. Wszyscy w Krakowie to popierdoleni ludzie. Jedynie Hutnik jest honorową ekipą.
Zgłoś
P................i 2014-01-06, 17:00
@up
Sharksi z fetą a arka (czyt. cracovia) z fetą to jak zarobki lekarza w Polsce a lekarza w Norwegii. Poza tym 80% speeda w krk to azory kazimierz i oświecenia. Czyje są te tereny? Poza tym jude gang to dilerzy a armia białej gwiazdy nie ma nic wspólnego z dragami
Zgłoś
zagadkowy_jim 2014-01-06, 17:42 1
spocco napisał/a:

Ja pierdole, co za kurwa ignorant. Posądzając kogoś o kradzież, sprawdź najpierw co to takiego jest bank zdjęć. Bazowaliśmy na tej samej fotografii, a to żadna kradzież!

daj namiar na to zdjęcie do banku

jesteś taką cipą że nie potrafisz się kłócić?
wywalasz argumenty z dupy, na które nie masz żadnego potwierdzenia i mimo to ostro w to brniesz...

nie interesuje mnie twoje stękanie o inny klub,
kibic legii zrobił coś sam, a ty...

po prostu zajebałeś cudzą pracę i dodałeś elementy z wisły kraków i ot mamy wielkiego pro kozaka i ta cała twoja wymyślona wojna bilboardowa...

gość zrobił projekt, wydrukował i umieścił na budynku

a ty kozak w necie....

Jeśli mamy mówić o wojnie bilboardowej to musisz to wydrukować i przykleić na bilbord, ale są 2 minusy tej kwestii,
nie masz pliku w odpowiedniej jakości, bo plik jest do użytku elektronicznego a nie drukarskiego

drugi minus to arsthanea, która wytoczy ci proces o kradzież i jak ci przypierdolą 3-krotność kampanii reklamowej, to skończy się kariera frajera

Zgłoś
spocco 2014-01-06, 17:58
zagadkowy_jim napisał/a:

nie potrafisz się kłócić?

hahaha proszę cię, kłótnia (hahaha) z tobą to dla mnie ujma.
zagadkowy_jim napisał/a:

wywalasz argumenty z dupy,
...
gość zrobił projekt, wydrukował i umieścił na budynku

A to ciekawe co piszesz. Z tego co mi wiadomo, bilbordy są oficjalne, praca zlecona przez legię (podejrzewam, że za gruby hajs) do zaprojektowania, wydrukowania i obklejenia Warszawy jak i innych polskich miast.
Także powtórzę się raz jeszcze:
"kłótnia (hahaha) z tobą to dla mnie ujma."
Sam zacząłeś chujowym tonem swojej wypowiedzi i jeszcze teraz się srasz, że tak zareagowałem o posądzenie mnie o kradzież! Gdybyś zaczął inaczej, już dawno byś dostał namiary na bank zdjęć... a tak ucinam jakąkolwiek dyskusję z tobą czułym SPIERDALAJ
Zgłoś
cancerous 2014-01-06, 18:56
spocco napisał/a:

... już dawno byś dostał namiary na bank zdjęć...

Daj je mi, ja byłem grzeczny.
"Fotografia bazowa autorstwa Ars Thanea" nagle pojawiło się to na Twoim blogu jeśli posiadasz je z banku zdjęć to ten wpis jest niepotrzebny ale...

Chyba nikt nie robi zdjęć pod konkretnego klienta/kampanię by później je wrzucać na sprzedaż...

a ti ti ti kłmaczuszku [/list]
Zgłoś
zagadkowy_jim 2014-01-06, 23:03

masz IQ na poziomie pustaka?

Najpierw ostro brniesz w przekonanie jaki to nie jesteś zajebisty twórca,
potem że zdjęcie z banku zdjęć

I gdzie ten twój wyimaginowany bank zdjęć, którym się szczyciłeś frajerze?

teraz okazuje się, że dopiero jak pokazało się publicznie skąd zajebałeś, to głupie wyjaśnienie na blogu skąd to jest?

Twoim bankiem zdjęć jest twórczość innych osób?
Nic tylko zajebać coś komuś, zmienić tekst i pro elo kox?

Na własnym blogu przyznałeś komu zajebałeś, ba to że napiszesz skąd masz materiały nie zwalnia cię z odpowiedzialności, tylko potwierdzasz to, że jesteś marnym złodziejem...
Myślałeś że będziesz miał oklaski?

Legia ciągle 1:0

Przyklej w mieście jako bilboard, to będzie remis

Ale ars thanea cię zaskarży i skończy się kariera "grafika - srafika"
Zgłoś
rksrobert 2014-01-07, 20:31
@Pącki, jestem z Lublina i mam przyjaciół we Wrocławiu (pewnie się domyślasz). Nie wmówisz mi o braku powiązania Wisły z mąką. A kto ma mąkę ten jest młynarzem i piekarzem. Nie wrzucam wszystkich do jednego worka, bo znam również kilku chłopaków od was, ale taka jest prawda o jednych i o drugich. A dlaczego przygasły stosunki Śląska z Lechią, a wzrosły między nimi a wami? Krótsza droga i tyle.
Zgłoś
B................o 2014-01-10, 23:10 1
@up No i właśnie o tych powiązaniach mówię... pierdolicie farmazony o klubach a na niejednym melanżu żyd psu wóde polewa i odwrotnie. To dilerka, wojna o hajs pod przykrywką klubów. Nikt już nie zaczepi Cię na ulicy i po pytaniu "za kim jesteś" dostaniesz kosę. Te czasy minęły. Teraz łebki sprzedają się nawzajem na policję, albo wyrzynają. Jak jebane czarnuchy na Bronxie.
Zgłoś
P................i 2014-01-11, 0:07
@up Dokładnie kolego, tną się, bo niestety teraz wszystko chodzi o narkotyki... Kraków stolicą dragów
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów