18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
baronturbina 2022-05-14, 17:57 2
Zwierzak rozjebałeś mnie tym hahahahahahah
Zgłoś
Oponka 2022-05-14, 18:28 1
prowadzacy program brzmi jak postal dude tyle, że to nie jest żaden z głosów postal dude :crazy:
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2022-05-14, 21:32 15
To stary Halmana
Zgłoś
żmij 2022-05-14, 22:02 2
Prawie jak debata prezydencka. Brakuje tylko drogich garniturów.
Zgłoś
Kriski 2022-05-14, 22:06 2
Tak sobie wyobrażam 3/4 sadolowych geniuszy.
Zgłoś
outsidethebox86 2022-05-14, 22:32
Takich ludzi to chyba tylko dla oglądalności biorą do takich programów.
Zgłoś
No-idea 2022-05-14, 22:47
wtf is that
Zgłoś
Barnellini 2022-05-15, 0:43 4
outsidethebox86 napisał/a:

Takich ludzi to chyba tylko dla oglądalności biorą do takich programów.

Nie, no co ty. Wygrali eliminacje do tego "teleturnieju" ze względu na ponadprzeciętną inteligencję

Prowadzący program to Howard Stern. Polecam film o nim pt. "Części intymne". Nie pastwi się w nim nad upośledzonymi ludźmi, ale i tak warto obejrzeć.

@Zwierzak30 A za wrzutkę wielkie piwko dla autora postu bo się w chuj uśmiałem i jest to wartościowy dla tej stronu kontent. Lepsze to niż kolejny standardowy wypadek skuterzysty w Wietnamie.
Zgłoś
willoo 2022-05-15, 1:19
Mmmm, śmienie się z niedorozwojów, śmieszy tylko amerykańców...
Zgłoś
zwierzak30 2022-05-15, 1:37 13
Barnellini napisał/a:

Nie, no co ty. Wygrali eliminacje do tego "teleturnieju" ze względu na ponadprzeciętną inteligencję
Prowadzący program to Howard Stern. Polecam film o nim pt. "Części intymne". Nie pastwi się w nim nad upośledzonymi ludźmi, ale i tak warto obejrzeć.
@Zwierzak30 A za wrzutkę wielkie piwko dla autora postu bo się w chuj uśmiałem i jest to wartościowy dla tej stronu kontent. Lepsze to niż kolejny standardowy wypadek skuterzysty w Wietnamie.

Młodsi użytkownicy pod podszewką sadyzmu,widzą tylko krew i flaki.Niestety im młodsze pokolenie,tym słabsze intelekty, Przykro mi z tego powodu.

Ten sam prowadzący,to samo radio.
Inny "teleturniej"

Sweet Polish Kasia on sybian.
Zgłoś
Marten19 2022-05-15, 1:51 1
Fajna kurewka

Zgłoś
silwerbalk 2022-05-15, 3:02
zwierzak30 napisał/a:

Młodsi użytkownicy pod podszewką sadyzmu,widzą tylko krew i flaki.Niestety im młodsze pokolenie,tym słabsze intelekty, Przykro mi z tego powodu.
Inny "teleturniej"

Fajna jest jebał bym ale ten smiech

Zgłoś
raistpol 2022-05-15, 6:56
zwierzak30 napisał/a:

Inny "teleturniej"

wiedziałem że słynna basia kasia się pojawi
Zgłoś
durabo2 2022-05-15, 8:24 1
Wojnę intelektu przegrywa ten który to ogląda
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem