18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Wojna
E................k • 2013-06-04, 1:20
Mówią że wojna jest wszędzie , także można ją znaleźć w sporcie .
Filmik z wojny w mma pomiędzy Wanderlei Silva vs Rampage Jackson .

Zgłoś
sinda 2013-06-05, 13:20 1
Co to kurwa za jakieś "żeli papą" w tle, ogladac sie przez to nie da
Zgłoś
xarkons 2013-06-05, 13:43
fedor emelianenko - Nie wiem czemu ale jezeli chodzi o mma to on chyba najbardziej mnie zadziwiał i czulem ogromny respekt ogladajac jego walki ktore wczesniej sie odbyly (jewtube). Nic typa nie rusza stoi nie usmiecha sie ma normalny wyraz twarzy, jego podejscie do sytuacji jest rozbrajajace ten jego wzrok ktory mowi ze ma wyjebane na wszystko co sie wokol niego dzieje i nie jest wcale przestraszony. (musial pewnie przezyc duzo jako dzieciak)
Zgłoś
Domine_Mortis 2013-06-05, 13:55
Dwu osobowa wojna, jedno osobowa armia, Aw Yeah...
Zgłoś
taktako 2013-06-05, 14:38
XasakkuX napisał/a:

Tiiaaa.... Nie wiem czy się orientujesz, ale swojego czasu M. Tyson i bodajże Jonson Jr. dostali propozycję udziału chyba w gali UFC a za każdą minutę wytrzymaną na ringu dawali im 1 mln USD.

I wiesz co??? I chuj... Pan bestia za dobrze zdawał sobie sprawę, że jakby nie trafił za pierwszym razem, to by miał nieźle przejebane i reputacja na dzielni poszłaby się jebać i w TV by się śmaili i nie dostawał by już w boksie tyle za walki

Mike Tyson miałby przejebane?
Z tego co się orientuje to UFC powstało w 1993r, kiedy zaproponowano Tysonowi walkę w formule UFC, jak nie był już w czasach swojej świetności? Nie zapominaj że Mike miał wiele walk ulicznych, więc z pierwszej łapany nie był, poza tym miał jeden z najpotężniejszych ciosów w boksie, jego rywale mówili że nigdy nie czuli od nikogo tak potężnego uderzenia(wybił kolesiowi zęby Tyson chyba jako jeden z nie licznych w boksie).
Ciężko porównywać walkę zawodników mma a boksu ale Mike reprezentował starą szkołe boksu, wystarczy spojrzeć na jego technike a na technike Kliczki, nie podoba mi się styl boksu Kliczków, zero kunsztu bokserskiego
Zgłoś
Silk777 2013-06-05, 14:41
XasakkuX napisał/a:

Tiiaaa.... Nie wiem czy się orientujesz, ale swojego czasu M. Tyson i bodajże Jonson Jr. dostali propozycję udziału chyba w gali UFC a za każdą minutę wytrzymaną na ringu dawali im 1 mln USD.

I wiesz co??? I chuj... Pan bestia za dobrze zdawał sobie sprawę, że jakby nie trafił za pierwszym razem, to by miał nieźle przejebane i reputacja na dzielni poszłaby się jebać i w TV by się śmaili i nie dostawał by już w boksie tyle za walki

farmazon w chuj, sauce or it didn't happen
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów