18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Wojna
E................k • 2013-06-04, 1:20
Mówią że wojna jest wszędzie , także można ją znaleźć w sporcie .
Filmik z wojny w mma pomiędzy Wanderlei Silva vs Rampage Jackson .

Zgłoś
MrKinggston 2013-06-04, 2:01 9

znam większego kozaka

Są dni, gdy jesteś owadem. Są też dni, gdy jesteś przednią szybą samochodu.
Zgłoś
ASAKKU 2013-06-04, 8:29
MrKinggston napisał/a:

znam większego kozaka

Tiiaaa.... Nie wiem czy się orientujesz, ale swojego czasu M. Tyson i bodajże Jonson Jr. dostali propozycję udziału chyba w gali UFC a za każdą minutę wytrzymaną na ringu dawali im 1 mln USD.

I wiesz co??? I chuj... Pan bestia za dobrze zdawał sobie sprawę, że jakby nie trafił za pierwszym razem, to by miał nieźle przejebane i reputacja na dzielni poszłaby się jebać i w TV by się śmaili i nie dostawał by już w boksie tyle za walki

Zgłoś
Irondew 2013-06-04, 8:56 4
XasakkuX napisał/a:

Tiiaaa.... Nie wiem czy się orientujesz, ale swojego czasu M. Tyson i bodajże Jonson Jr. dostali propozycję udziału chyba w gali UFC a za każdą minutę wytrzymaną na ringu dawali im 1 mln USD.

I wiesz co??? I chuj... Pan bestia za dobrze zdawał sobie sprawę, że jakby nie trafił za pierwszym razem, to by miał nieźle przejebane i reputacja na dzielni poszłaby się jebać i w TV by się śmaili i nie dostawał by już w boksie tyle za walki

Porównujesz inne sporty. Mike Tyson był mistrzem w stójce to po co ma walczyć w parterze??

Równie dobrze mozna powiedziec że pierwsyz lepszy doświadczony wojskowy rozpierdolił by całe ufc wyrywajac im jaja i wkladajac w dupe.
Idac za Twoim tokiem rozumowania to silva lub jackson powinni pojsc walczyc do boksu z Tysonem, ciekawe jak wtedy by to wygladalo

A tak juz obiektywnie to Silva swego czasu gdy byl w najlepszej formie dostal takie wpierdol od cro copa ze go prawie na noszach wyniesli. Warto jeszcze dodac ze cro cop nie byl wtedy najlepszym zawodnikiem. Bez watpienia byl nim Fedor

Pozdrawiam
Zgłoś
ASAKKU 2013-06-04, 9:01 8
Pokaż mi zawodnika MMA, który kiedyś wpierdolu w końcu od kogoś nie dostał...

Zgłoś
Irondew 2013-06-04, 9:08
Czepiles sie jednego olewajac reszte posta, ja juz wszystko powiedziałem. Porównywanie dwóch sportów nie ma żadnego sensu.

Dlaczego Tyson byl mistrzem? Bo nikt w czasach gdy rządził nie dałby rady go pokonać. Wanderlei mistrzem nie był w czasach swojej świetnośći, może dlatego że trafił na takie sławy jak cro cop czy fedor, oczywiście zawodnikiem był świetnym i jego stójka była niesamowita.

Pozdrawiam
Zgłoś
wiernosc 2013-06-04, 10:05 2
@XasakkuX
Jon "Bones" Jones walczy na najwyższym poziomie a jedyna porażka przez dq za nielegalne łokcie tu jego profil sherdog.com/fighter/Jon-Jones-27944
Zgłoś
tysonic 2013-06-04, 10:23
Irondew napisał/a:

A tak juz obiektywnie to Silva swego czasu gdy byl w najlepszej formie dostal takie wpierdol od cro copa ze go prawie na noszach wyniesli. Warto jeszcze dodac ze cro cop nie byl wtedy najlepszym zawodnikiem. Bez watpienia byl nim Fedor

Tyle że Wand to się bardziej nadaje do średniej a Miras to waga ciężka także wiesz. A Pride to była taka "pro" organizacja że ich nawet na "koninę" nie sprawdzali także o czym tu gadać. Co do Fiedzia to spoko gościu ale co on miał wtedy za konkurencję. Hong Man Choi`a....
Zgłoś
J................D 2013-06-04, 10:46 2
Irondew napisał/a:

Porównujesz inne sporty. Mike Tyson był mistrzem w stójce to po co ma walczyć w parterze??

Równie dobrze mozna powiedziec że pierwsyz lepszy doświadczony wojskowy rozpierdolił by całe ufc wyrywajac im jaja i wkladajac w dupe.
Idac za Twoim tokiem rozumowania to silva lub jackson powinni pojsc walczyc do boksu z Tysonem, ciekawe jak wtedy by to wygladalo

ObrazekObrazek

Pozdrawiam

bodaj 3-4 wpierdole , dziesiatki obitych

wyjatek nie czyni reguly

SILVA FTW najlepszy w calym pridzie jak dla mnie

i nie pisac mi tu kurw aze Fedor by go zjadl bo silva to waga srednia , albo pol srednia nie pamietam . Wanderlei to jedyny zawodnik gali Pride ktory godzil sie na walki z zawodnikami z wyzszej wagi i obijal im mordy

CIPY znaja sie na pomatkach nie na napierdalaniu sie

Pozdrawiam

XasakkuX napisał/a:

Pokaż mi zawodnika MMA, który kiedyś wpierdolu w końcu od kogoś nie dostał...

HOLY TRUTH MATE !!!

beer 4 u
Zgłoś
Irondew 2013-06-04, 12:14 1
Cytat:

A Pride to była taka "pro" organizacja że ich nawet na "koninę" nie sprawdzali także o czym tu gadać.

No tak, tutaj widzimy dwoch mistrzów, ciekawe który bral sterydy

Cytat:

i nie pisac mi tu k***

Cytat:

c**y znaja sie na pomatkach nie na napie**alaniu sie

Obrazaniem nie pokazesz jaki z Ciebie znawca/fighter. Takie teksty raczej sprawiaja ze czytelnik widzi Cie jako zaplutego gimbusa

Cytat:

Wanderlei to jedyny zawodnik gali Pride ktory godzil sie na walki z zawodnikami z wyzszej wagi i obijal im mordy

Ale nikt tu nie mowi ze nie jest on znakomitym zawotnikiem. Tak jak mowiles godzil sie on na walke w ciezszej wadze jednak warto przypomniec ze w sportach typu boks jest to bardzo popularne. Rowniez Fiodor rozważał zmiane wagi na półciężką

Cytat:

“Fedor Emelianenko jest szalony. Nie znam gościa który nie chciałby tu walczyć. Tu są najlepsze gale. To jest największa firma. Ten koleś mógłby być tutaj symbolem. Mógłby mieć kasę do końca życia. Mógłby mieć dobre układy z UFC

Moze te słowa Silvy nie odnosza sie bezposrednio do Fiodora jednak widac tu dokladnie jego szacunek do mistrza.

I jihad [tego emo nicku nie umiem skopiowac] nie spinaj tak tyłka bo sprawiasz wrażenie człowieka który w swoim życiu walczyl jedynie o bycie pierwszym plemnikiem

Pozdrawiam
Zgłoś
tysonic 2013-06-04, 14:04
Irondew napisał/a:

Obrazek

Obrazek

Eeee - a to Chemiczny Ali to się tak przypadkiem za czasów Pride tak nie nakoksił? Bo wydaje mi się że właśnie tak.
Zgłoś
ASAKKU 2013-06-04, 14:18
wiernosc napisał/a:

Jon "Bones" Jones walczy

No już mogłeś się wysilić i wskazać przynajmniej na Ricksona G., bo akurat czarnuszek jeszcze ma okazję dostać na ringu

Zgłoś
SethNecromancer 2013-06-04, 16:39
widzę, że rozwinęła się dyskusja na temat sportu
Ja natomiast zapytam jak kurwa można dać taki podkład muzyczny do tego typu filmiku!?

tl;dr
chujowa muza!
Zgłoś
J................D 2013-06-04, 18:01 1
Irondew napisał/a:

[kurl=https://i.sadistic.pl/pics/c83c712611d1.jpg]Obrazek[/url]

Obrazek

Obrazaniem nie pokazesz jaki z Ciebie znawca/fighter. Takie teksty raczej sprawiaja ze czytelnik widzi Cie jako zaplutego gimbusa

Ale nikt tu nie mowi ze nie jest on znakomitym zawotnikiem. Tak jak mowiles godzil sie on na walke w ciezszej wadze jednak warto przypomniec ze w sportach typu boks jest to bardzo popularne. Rowniez Fiodor rozważał zmiane wagi na półciężką

Moze te słowa Silvy nie odnosza sie bezposrednio do Fiodora jednak widac tu dokladnie jego szacunek do mistrza.

I jihad [tego emo nicku nie umiem skopiowac] nie spinaj tak tyłka bo sprawiasz wrażenie człowieka który w swoim życiu walczyl jedynie o bycie pierwszym plemnikiem

Pozdrawiam

nie spinam sie , mam taki styl pisania postow . jak bym sie spinal bylo by wiecej kurw chujow i reszty takich . Poprostu chcialemm uprzedzic juz czecs postujacych zeby nie pisali takich glupot jak w wiekszosci tematow o mma .

I prosze nie porownoj walk bez ograniczen wagowych w mma i boksie czy innym sporcie walki bo to jest DIAMETRALNA roznica . W boksie co najwyzej dostal by lzejszy mocniejsze becki, w mma solidny wpierdol MASY . Pozatym nikogo nie obrazilem raczej masz cipe ? jestes cipa ktora wypowiada sie na tematy o ktorych nie ma pojecia, nie pasuje ci slowo kurwa ?? zmien portal . Co do mojego nicku ... uzywam go na roznych portalach w grach itp itd i nikt ale to kurwa nikt a szczegulnie nikt z nikiem ...(Masz zelazny wibrator ?) nie uznal go za emo nick, jaki z tego wniosek ? FAIL kolezanko. Konczac posta, jest jedna zlota i twarda regula. "Nie znam sie, nie wypowiadam sie" \\

pozdrawiam
Zgłoś
Browaryt 2013-06-05, 12:25
ból dupy wszędzie

możesz wszystko
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów