Stulecie pierwszej wojny światowej świat postanowił uczcić rozpoczęciem ostatniej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Japoniec napisał/a:
umysłowa spierdolino
żałosny błaźnie
Wkurwiają mnie twoje komentarze Imbecylu.
Szkoda słów na ciebie internetowy wojowniku.
Na ulicy też tak się do kogoś zwracasz, jeśli nie zgadzasz się z jego zdaniem?
Pewnie nie, bo dostałbyś pajdę na pysk i płacz "oddajesz kurwo za kurtkę!"
Przykro czytać twoje posty wywołane hormonalną burzą dorastania.
kustoszpan napisał/a:
Szkoda słów na ciebie internetowy wojowniku.
Na ulicy też tak się do kogoś zwracasz, jeśli nie zgadzasz się z jego zdaniem?
Tutaj nie chodzi o czyjeś zdanie, tylko o czysty trolling. Jakbyś był bystrzejszy to przed napisaniem swojego komentarza sprawdziłbyś kim jest gość którego zwyzywałem. Wystarczyłoby 15 sekund na przejrzenie zakładki z jego wypowiedziami... Co 5-6 wpis to jazda po Korwinie, nawet jak temat dotyczy czegoś z polityką niezwiązanego.
Nie mam problemu z akceptacją czyjegoś zdania, o ile rzeczywiście jest to szczera opinia a nie błazenada jakiegoś zakompleksionego przyjeba pokroju ulifonta.
kustoszpan napisał/a:
Pewnie nie, bo dostałbyś pajdę na pysk i płacz "oddajesz kurwo za kurtkę!"
Nie mierz wszystkich swoją miarą. To że tobie kurtki kradną nie znaczy że innym również.
kustoszpan napisał/a:
Przykro czytać twoje posty wywołane hormonalną burzą dorastania.
Przykro czytać posty ludzi którzy nie wiedzą co symbolizują cyferki pod nickiem. Ja już powoli łysieję a ty mi burzę hormonalną przypisujesz. Pocieszne, jak się do tego z dystansem podejdzie.
A teraz już sobie możesz iść.
ale macie najebane napisałem jedno zdanie a Ci gównoburze i poematy pod tym piszą.
Ja tam kompleksów nie mam, świetnie się bawię. Panowie piszcie na temat i nie trollujcie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów