Gdy dojdzie do kolejnej wojny Polsko Niemieckiej, to tym razem wygramy. Bo przecież z turkami zawsze sobie radę dawaliśmy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Z każdym damy radę
Nie oszukujmy się, z rdzennych mieszkanców Europy zostali już tylko Słowianie. Z pomocą rosyjskiej braci przępedzimy to scierwo
cała mozaika tatarzy słowianie czarni ciapaci. A z nich tacy nasi braci że ja pierdole.
Rosja to takaczysta krew że ja pier...e
cała mozaika tatarzy słowianie czarni ciapaci. A z nich tacy nasi braci że ja pierdole.
@up
DZISIAJ wolę uścisnąć dłoń Rosjanina. Szwaby staczają się po równi ze swoją tolerancją i polityką "pro-multi-kulti".
DZISIAJ wolę uścisnąć dłoń Rosjanina. Szwaby staczają się po równi ze swoją tolerancją i polityką "pro-multi-kulti".
Trochę Offtopic ale Turcja jako jedyna nie uznała formalnie rozbiorów polski, podoba mi się to:)
Właśnie pozyskałeś tę wiedzę w gibmazjum i chcesz się z nami podzielić? Niestety wszyscy mają to już dawno za sobą
Ostatnim razem z niemcami wygraliśmy pod Grunwaldem, chyba że ktoś uważa za wygraną dla polaków drugą wojnę światową, a w nagrodę za męstwo, odwagę i właściwie powstrzymanie trzeciej rzeszy dostaliśmy ruską okupację...
FibexXx, bo mieli kosę z naszymi zaborcami [Prusy i Rosja] i chcieli w ten sposób okazać im brak szacunku. Zatem nie wiem po co się tym tak jarać. A jeśli już to poznaj całość tej historii, a nie tylko pozytywną część. Bo nie było to w żaden sposób spowodowane umiłowaniem do naszego kraju.
turkami
Ja pierdolę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów