KONIECZNIE NA PEŁNYM EKRANIE!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
trzeba być nieźle spierdolonym debilem żeby oglądać ten serial
19 sekund zmarnowanego życia dzięki :/
Ja pierdole myślałem, że Bonzo mi zhakował płytę główną :/
Discovery zeszło na psy, samo gówno dla debili tam teraz leci.
Discovery teraz to takie MTV w innych klimatach. Jak ktoś chce pooglądać jakieś naukowe progrmy to polecam Planete.
Dobra mam pytanie a propos. Od czasu do czasu coś takiego mi wyskakuje. Przez kilka dni co chwilę mam ten problem póżniej dłuższy czas jest spoko. Czym spowodowane jest to wieszanie się kompa? Proszę tylko o poważne odpowiedzi
@up to może być wszystko od sterów karty, pamięci karty, ramu, błędów plików, spadków napięcia
xts napisał/a:
@up to może być wszystko od sterów karty, pamięci karty, ramu, błędów plików, spadków napięcia
to przez zamieszki na ukrainie, wachania w gniazdach są i zawiesza windowsa
nitrof napisał/a:
trzeba być nieźle spierdolonym debilem żeby oglądać ten serial
Pewnie więcej zmarnowałeś pisząc ten komentarz
dałem 666 piwko, czuję się taki zły
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów