KONIECZNIE NA PEŁNYM EKRANIE!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I muszę stawiać windowsa teraz przez ciebie kutafonie
Nie skomentuje tego.
Storage Wars są zajebiste a gość jest mistrzem wśród licytatorów!
Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...
Jedyne nierezyserowane sa na History HD, tam czesto maja straty nawet...
ciekawe czy wiesz ze to ustawki i aktorzy grajacy w innych produkcjach, brawo katolski intelekcie :/
Jedyne nierezyserowane sa na History HD, tam czesto maja straty nawet...
te show ustawione jest mniej warte niż warsaw shore.
discovery zeszło na psy
kiedys córcę powiem "a wiesz, że kiedyś na discovery puszczali filmy dokumentalne?"
discovery zeszło na psy
kiedys córcę powiem "a wiesz, że kiedyś na discovery puszczali filmy dokumentalne?"
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
@Gharotief
Powiedz, ksiadz cie ruchal czy nie chcial wyruchac i sie teraz wyzywasz?
daj im uczucie spelnienia, daj im sile i wladze, daj im przyjaciol, daj im silnych w uczuc i wrazen, daj im katharsis...
Powiedz, ksiadz cie ruchal czy nie chcial wyruchac i sie teraz wyzywasz?
Daj im czego chca, daj im opowiesci, daj im mozliwosc do byia calkowicie inna osoba, daj im rozwiazywac problemy,daj im uczucie spelnienia, daj im sile i wladze, daj im przyjaciol, daj im silnych w uczuc i wrazen, daj im katharsis...
@OP - chuj ci w dupę. serio wysrałem się, że spowodował mi crash'a
Koniecznie do wyjebania z tej strony!!! Ale już żadne gówno na tej stronie mnie nie zdziwi. Z resztą to Sadol tutaj dla prawdziwego sadola takie gówno jest sadystyczne bo ogląda coś czego nie chciał oglądać. Ja pierdole.
Jebane ścierwo!!!
Jebane ścierwo!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów