Czy zdarzyło wam się kiedykolwiek zastanawiać, nad bezsensem sporów która religia ma więcej sensu i racji?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Prawda jest taka,że wszelkie kłótnie o rzeczywistość pośmiertną są bezdennie głupie jeśli są prowadzone przez żywych. I kler też jebać.
nie ma nic gorszego niż gadanie o religii. Ja wolę mieć to wszystko w dupsku i nie stawać po niczyjej stronie. Być takim kimś bez zdania w tej dziedzinie
wojny są dlatego, że nikt nie potrafi udowodnić swoich racji
a najlepszym rozwiązaniem jest zabicie innowiercy
a najlepszym rozwiązaniem jest zabicie innowiercy
Każdy wierzy (albo i nie) w to, co chce. Ważne by wyznawane wartości miały jakieś znaczenie dla konkretnej osoby.
To jak staniecie przed Piotrem kiedyś to się ładnie zdziwicie.
A ja wierzę w święte jeże
Kocham siebie i należe
Kiedy piję, piję szczerze
Kiedy piję, Bóg mnie strzeże
Kocham siebie i należe
Kiedy piję, piję szczerze
Kiedy piję, Bóg mnie strzeże
Synergiczność działań, 2+2=5, efekt organiczny - wspólne działanie dające większe, lepsze efekty; działania uzupełniają się poprzez kooperację (współpracę) i synchronizację. Efekt zorganizowanej pracy zespołowej, który jest wyższy niż suma efektów działań indywidualnych.
Sorry, że rozjebałem tak wspaniała dyskusję...
Sorry, że rozjebałem tak wspaniała dyskusję...
1,6 + 1,6 = 3,2 czyli 2 + 2 ≈ 3, grupa z lewej ma racje!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów