📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Już starszego materiału nie miałeś?
wykonują manewry w pełnym 3d będąc bardzo blisko siebie na różnych wysokosciach i mając ogromną martwą strefę widzenia ponizej samolotu ...co może pójść nie tak
Dodałem do "Dokumentalne i historyczne".
Administracja przeniosła tutaj.
Więc
_Yarko_ napisał/a:
Dodałem do "Dokumentalne i historyczne".
Administracja przeniosła tutaj.
Więc
Tyle że w Historyczne i dokumentalne w dziale Hard
W Jerychu w 9000BC parę ciekawych filmów nagrali ale mieli problemy z retencją danych. Gdzieś koło 3000BC technologia poszła do przodu (zapis pisma), ale dopiero na przełomie 19/20 wieku zaczęli sensownie zapisywać nagrania — i to, sądząc po jakości, na wczesnych Nokiach.Już starszego materiału nie miałeś?
Ale to i tak ponad 100 lat materiału przed powstaniem Sadola, trochę się tego zebrało.
Zaś na filmie, dzwon zacny — martwy kacap zawsze cieszy.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów