📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
mój kumpel byl zawsze niebieskim, ja czerwonym... przejebane...
na bogow, pamietam te ich sciekowe przygody...
And it's so easy when you're evil
This is the life, you see
The Devil tips his hat to me
I do it all because I'm evil
And I do it all for free
I do it all because I'm evil
And I do it all for free
tarquin napisał/a:
Kto pamięta który żółw miał jaki kolor opaski? Jak nazywają się żółwie na poniższym gifie?
lmgtfy.com/?q=teenage+mutant+ninja+turtles
Pierwszy link...
Jak nazywają się żółwie na poniższym gifie??
Odpowiedź brzmi;
Pedały
Odpowiedź brzmi;
Pedały
Congrim - dziękuję za pokazanie google i wikipedii, gdybym nie był gejem to moja rodzina była by Ci za to wdzięczna do piątego pokolenia. Teraz napisz poradnik "Jak dodać do postu opis tak, żeby nikt nie odniósł się do niego głupim wpisem".
Oj tam, na pewno coś jeszcze do spedalenia zostało.
Robster napisał/a:
Ostatnią świętość już spedalili, kurwa.
Oj tam, na pewno coś jeszcze do spedalenia zostało.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
rule 34 no exceptions.
i co zboczeńcy żadnego pedalstwa tu nie ma en.wikipedia.org/wiki/Venus_(Teenage_Mutant_Ninja_Turtles)
kurwa, niedojeb jakis zrobil gifa, totalnie trzeba byc pierodlnietym, rpzeciesz ralfi mial jebana reporterke z ktora sie bzykal.. kurwa
mogl wybrac ktoregokolwiek innego jebanego zolwia, albo tego zasranego szczura, ale nie, musial wybrac akurat tego ktory mial laske, co za brak logiki.. sysndrom downa?
ts!
mogl wybrac ktoregokolwiek innego jebanego zolwia, albo tego zasranego szczura, ale nie, musial wybrac akurat tego ktory mial laske, co za brak logiki.. sysndrom downa?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów