📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szanuj ich kolego bo będą chronić Ciebie i Twoją rodzinę jako jedyni kiedy wszystko zawiedzie. Siedzą w Afganie, Syrii, Libanie, a to że urozmaicają sobie życie wygłupami nie jest niczym złym. Przypuszczam, że sam odpierdalasz znacznie grubiej czasami więc pierwszy nie rzucaj kamieniem.
@up
Czy ja powiedziałem na niego złe słowo?
Wiem, że chłopakom może się nudzić i czasem dla odstresowania palną coś śmiesznego, normalne.
Zluzuj...
Czy ja powiedziałem na niego złe słowo?
Wiem, że chłopakom może się nudzić i czasem dla odstresowania palną coś śmiesznego, normalne.
Zluzuj...
Cytat:
urozmaicają sobie życie wygłupami
nie tylko, urozmaicają sobie jeszcze zabijaniem i gwałceniem cywili;
jeśli nie wierzysz, to jesteś na poziomie zabawy plastikowymi żołnierzykami
pakicito napisał/a:
nie tylko, urozmaicają sobie jeszcze zabijaniem i gwałceniem cywili;
jeśli nie wierzysz, to jesteś na poziomie zabawy plastikowymi żołnierzykami
Zgaduję, że jesteś tym "zgwałconym cywilem"...
teraz wszędzie to pierdolenie o francuzach, a co łotysze zdechli z głodu ? ja pierdlę pokolenie internetu
Wylej na takiego radioaktywne odpady a powstanie Wojowniczy żółw ninja
Do autora , gdybyś parę miesięcy żył sobie z ciągłą świadomością , że w każdej chwili czy to srasz czy to spisz może z ciebie zostać tylko mokra plama na piasku też byś potrzebował trochę się odstresować :p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów