+50 do męskości. Dziewczyna musi być dumna. Na końcu otworzył drzwi to i pewnie lubi jak go biją.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
up
pewnie cos odjebal na drodze poza tym z fimiku wynika ze niezla z niego pizda
pewnie cos odjebal na drodze poza tym z fimiku wynika ze niezla z niego pizda
Cytat:
Dziewczyna musi być dumna.
Ja tam już się przekonałem, że z dziewczynami jest jeden problem - jak spuścisz wpierdol, jesteś pojebany i niebezpieczny, a jak go zbierzesz jesteś pipą. Ich się nie da zadowolić
Pizda pizdą jednak sadistic nauczył mnie jednego:
Walki w obronie lasek, kończą się w 90% przypadków, zgonem lub szpitalem dla obrońcy...
Walki w obronie lasek, kończą się w 90% przypadków, zgonem lub szpitalem dla obrońcy...
Tak właśnie wygląda codzienność większości lamusów, którzy w internecie wszystkich jebią i biją (szczególnie dresów i kiboli).
Nie widze sensu sie bić - unikanie walki to tez sposob obrony. Po co mam ryzykowac byc moze nawet zyciem, nie wiem czy koles nie wyciagnie noza i mi go nie wjebie. Jak ktos nie potrafi zapanowac nad testosteronem to nie rozni sie niczym od murzyna.
pyjter napisał/a:
Nie widze sensu sie bić - unikanie walki to tez sposob obrony. Po co mam ryzykowac byc moze nawet zyciem, nie wiem czy koles nie wyciagnie noza i mi go nie wjebie. Jak ktos nie potrafi zapanowac nad testosteronem to nie rozni sie niczym od murzyna.
Pizda prawie się nie pobeczała, a ty o testosteronie prawisz. Idź ty lepiej do okulisty i laryngologa.
Pyjter, jak nie staniesz do walki to myślisz że Ci ktoś nie zerżnie dziewczyny i kosy pod zebro nie wsadzi ?
Lol, jeśli to nie było ustawione, to koleś musi być niezłą pizdą. Wydawało mi się, że ludzie tak jęczą tylko na vines'ach i tego typu gównach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów