📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Amnesty "internacional" XDDD
A jeden to sobie chuja to nawet biletem podtarł, BILETEM !!! i to nie skasowanym !. Taki bogaty !? hehehe umarłem
no cóż chłopaki mieli 001 DDC i chuj - jebać biedę
aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
a kto to kurwa jest major huj z nim niech nie leje
a kto to kurwa jest major huj z nim niech nie leje
Była banda żołnierzy którzy zasłużyli na opierdol i dostali opierdol , a jakiś frajer nagrał to. Brzmi zabawnie to fakt.
fajny filmik, może jak kupie sobie w końcu głośniki do kompa to nawet będę słyszał czy tam jakiś dźwięk był
samo życie...;]
przez caly filmik ogladales ten obrazek ?
nie no te słowa "kurwa, kto tymi drzwiami trzaska" to mogę słuchać bez końca =D
"jak baby po szczaniu" haha, mistrz=D
"jak baby po szczaniu" haha, mistrz=D
Shady_7 napisał/a:
fajny filmik, może jak kupie sobie w końcu głośniki do kompa to nawet będę słyszał czy tam jakiś dźwięk był
Nie no, Twój komentarz jest lepszy od samego nagrania. Tak mnie rozbawiłeś, że aż nie chce mi się tego nagrania komentować. xDDD PIWO!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów