- bo do wojska idą mężczyźni, a nie cioty w rurkach.
- bo do wojska idą mężczyźni, a nie cioty w rurkach.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@606
Dlaczego głupot ? Udowodnij mi, że tak nie jest.
Udowodnij mi, że tak JEST.
Myślenie Cie chyba boli, bo wyglada na to, ze za czesto tego nie robisz
Kopiuj dalej, tylko bardziej się postaraj.
Ty sie najpierw kurwa czytać naucz, człowieku. Na starcie narzuciłeś sobie, ze 100% ludzi, którzy idą do wojska wychodzą z niego jako pedały...
I widać kto tu potrzebuje nauki czytania. To twoja teoria kretynie, a nie moja. To ty twierdzisz, że wychodzą jako pedały, nie ja.
I chuj Cie obchodzi, co do czego porownuje, nie bedziesz mi kurwa mowił co mam robić.
Nie bądź taki groźny, bo sobie nadgarstek zwichniesz.
W wojsku był i myśli, ze wszystkie rozumy wpierdolił, zołnierzyk jebany.
NIGDZIE nie padło stwierdzenie, że byłem w wojsku baranie, czytaj ze zrozumieniem. Nie padło też, że nie byłem. Pierwszy lepszy "żołnierzyk jebany" naprostowałby cię w 30 sekund, więc zamknij pizdę internetowa cioto.
Jesteś człowiekiem prosto myślącym i nie dopuszczasz do siebie zadnej innej teorii jak tylko "w wojsku zrobia z Ciebie kozaka".
Tego też nie napisałem. Dałem do zrozumienia, że w wojsku NIE robią PEDAŁÓW. Jeśli dla ciebie nie-pedał = kozak to jesteś kretynem (właściwie i tak nim jesteś w związku z innymi wypowiedziami). Z wojska wychodzą też normalni ludzie, nie tylko "kozaki" baranie.
Mowiłem Ci już, ze w wojsku nie byłem, ale znam pare osob, które były i co nieco o tym słyszałem.
To masz taką wiedzę jak o seksie. Nie wie, ale słyszał od innych. No kurwa to ci dopiero wiarygodne źródło informacji, koledzy geje z wojska.
Skad możesz wiedzieć, ze komuś sie w dupie nie pojebie od patrzenia na kutasa kolegi pod prysznicem ?
Twoja przygoda nie dotyczy każdego człowieka na tej planecie.
Sprobuj popatrzeć na to z innej strony, udowodnisz mi, ze tak nie jest ? Nie. Tak samo ja Ci nie udowodnie, ze tak jest.
Ja mam zawsze rację. A ty nie.
Po prostu według mnie jest taka możliwość.
Szukasz wytłumaczenia dla własnych skrzywień.
A jesli Ciebie i innych to nie obchodzi, to na chuj dalej sie przypierdalasz ?
Jakby mnie to NIE obchodziło to bym nie odpisywał, baranie. Nie podoba mi się, że jakiś smark obraża Wojsko Polskie i nie muszę się temu biernie przyglądać.
Musisz mieć naprawde smutne jak pizda zycie, skoro chce Ci sie odpisywać na moje, jak to nazwałeś, głupoty.
Jeśli pizda jest dla ciebie smutna to nic dziwnego, że ciągnie cię do gejów, a nie do kobiet.
Dowartościować sie chcesz, czy do pysia chciales dostać za odwage ?
Lubisz jak ci facet obciąga? Nic dziwnego, że wszędzie doszukujesz się gejów, w końcu sam nim jestes.
Zachowam sie jak facet i stule pysk, bo rozmowa z Toba naprawde do niczego nie prowadzi, a Ty sie dalej napinaj jak baranie jaja.
Pierwszy raz w życiu prawie męska decyzja. Jestem z ciebie dumny kryptogeju bez racji. Cieszę się, że zrozumiałeś, że nie masz racji i przestałeś pisać smuty waląc zdanie po zdaniu niczym sowiecki kałasznikow utopiony w gównie przez Pietię, który omyłkowo upuścił go do kloacznego dołu siedząc w wychodku ponieważ wydawało mu się iż słyszał nadchodzącego sierżanta Orłowa, który znany jest z tego, że opierdala szeregowców srających w wychodku z kałachem.
Tak właśnie chujowato wyglądają te twoje elo hasztag riposty z dupy geja kolegi żołnierza wyjęte. Któremu obciągałeś.
Dobranoc.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów