Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 56 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
s................s 2013-12-07, 10:58 14
Coś się musiało popsuć na stronie bo chciałem rozwinąć ten post a się nie da..
bo chyba to nie może się tak chujowo kończyć?
Zgłoś
Tomikchomik1 2013-12-07, 11:26 306
@up chujowo powiadasz? Pedale w rurkach...
Zgłoś
dzarul 2013-12-07, 11:39 12
Jakie to głębokie ...
Zgłoś
E................k 2013-12-07, 12:05 9
Tak możemy pierdolić cały czas np ..

Dlaczego pedały nie noszą luźny spodni ?

-bo pedały muszą mieć ciasno a nie luźno .

inny ...

Dlaczego w biednych rodzinach nie noszą markowych ubrań ?

-bo ich nie stać .
Zgłoś
Cebe 2013-12-07, 13:20 12
Główna? Serio?
Zgłoś
ndksjfdsui 2013-12-07, 13:22 9
Ale gówno.
Zgłoś
I................r 2013-12-07, 13:23 27
Kurwa, kolejny zjebany i za chuj nie smieszny dowcip, ale oczwyiscie leci na glowna jak i sporo piweczek dostanie, bo przeciez trzeba pojechac po ludziach, ktorzy ubieraja sie inaczej niz typowy "umeisniony polmozgi neandertalczyk wpieradalacy stejki, i z ktorego cieknie testosteron". Tak, bo kazdy kurwa ma chodzic w podartych jeansach, brudnym białym tshircie bluzie i butach sportowych. Wezcie sie pierdolnijcie w te puste lby kretyni. Każdy niech sie ubiera jak chce (nie mowie o trans, bo ich jebac), tym bardziej ze rurki to zwyczaje dzinsy zwęezane przy nogawkach...
Jesli dla was obior znaczy o meskosci, to chyba kurwa pomiedzy nogami macie malego ze sie tak dowartosciowujecie.

Tak, mozecie mi wkleic masc na bol dupy. Sorki za brak polskich znakow.
Zgłoś
Plecionkarz 2013-12-07, 13:24 2
do wojska też idą pizdy co same nie umieją o siebie zadbać, dostanie taki jeść, żołd, trochę poświruje pawiana, postrzela, pobiega i się niczym nie przejmuje
Zgłoś
Tetley009 2013-12-07, 13:28 2
?!?! takie gówno na głównej…
Zgłoś
gwauro 2013-12-07, 13:32 27
@CyganPodOknem

"sorry za brak polskich znakow"

"obior znaczy o meskosci" czyli wedlug ciebie ubiór powinno się pisać óbiór? pedałku w rurkach
Zgłoś
krzysiek0213 2013-12-07, 13:37 12
Najśmieszniej by było jakby ci taki pedał w rurkach wyjebał w morde.
Zgłoś
k................z 2013-12-07, 13:37
to chyba w wojsku nie byles pedale, teraz pelno ciot zarówno w rurkach jaki i wybujanych pedałów w fullcapach
Zgłoś
Zarammoth 2013-12-07, 13:51 5
Hmm... W sumie nic nie mam do tego, jak się ktoś ubiera, bo wtrącanie się w takie rzeczy to ograniczenie umysłowe, ale miło pozagryzać popcorn czytając ten ból dupy. No i nie mogłem się powstrzymać:
CyganPodOknem napisał/a:

Tak, mozecie mi wkleic masc na bol dupy.

Nie dostaniesz maści, niech cię dupa dalej boli
Zgłoś
de_ent 2013-12-07, 13:52
Cygański dowcip
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem