- bo do wojska idą mężczyźni, a nie cioty w rurkach.
- bo do wojska idą mężczyźni, a nie cioty w rurkach.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nieraz poziom 'żartu' osiąga tu poziom jądra ziemi, a KWEJK staje się w takich momentach zajebistym portalem.
PS.
Dlaczego kobieta drapie się pod pachą?
Bo nie ma jaj.
tym bardziej ze rurki to zwyczaje dzinsy zwęezane przy nogawkach...
A tak szczerze - cipka ci się w tych rurkach nie poci?
A "dowcip" chujowy
hehe
Kurwa, kolejny zjebany i za chuj nie smieszny dowcip, ale oczwyiscie leci na glowna jak i sporo piweczek dostanie, bo przeciez trzeba pojechac po ludziach, ktorzy ubieraja sie inaczej niz typowy "umeisniony polmozgi neandertalczyk wpieradalacy stejki, i z ktorego cieknie testosteron". Tak, bo kazdy kurwa ma chodzic w podartych jeansach, brudnym białym tshircie bluzie i butach sportowych. Wezcie sie pierdolnijcie w te puste lby kretyni. Każdy niech sie ubiera jak chce (nie mowie o trans, bo ich jebac), tym bardziej ze rurki to zwyczaje dzinsy zwęezane przy nogawkach...
Jesli dla was obior znaczy o meskosci, to chyba kurwa pomiedzy nogami macie malego ze sie tak dowartosciowujecie.
Tak, mozecie mi wkleic masc na bol dupy. Sorki za brak polskich znakow.
Hi hi hi, ciota w rurkach.
Kto mówi o podartych jeansach, brudnym białym t-shircie i butach sportowych?
To nie potrafisz się ubrać jak normalny człowiek, tylko od razu naciągasz PEDALSKIE rureczki, bo wszystko inne jest brudne, białe i jeansowe? Głąbie kurwa, wyjdź czasem na ulice i popatrz na normalnych ludzi. Nie na gejów i nie na dresików, tylko tych normalnych. Normalne jeansy, straight, regular, bojówki brudasowe, bojówki hiphopowe, w końcu bojówki normalne, spodnie+marynarka, kurwa płaszcz, bluza z kapturem i bez, nawet jakiś sweter w normalnym (nie pedalskim) kolorze. Butów masz od zapierdolenia do wyboru, wszystkiego w sumie. Ubrań są kurwa miliardy w całej palecie kolorów na każdą kurwa część ciała, a ty jebany geju wybierasz obcisłe rureczki i jesteś kurwa oburzony, bo cię wszyscy od pedałów wyzywają?
Jeśli ubiór nie znaczy o męskości, to załóż cwelu miniówkę, pończochy i pokaż nam jaki kurwa jesteś męski.
Nie noszą rurek bo mają jaja. Zawsze się zastanawiam czy ci "faceci" w rurkach nie mają jaj, zostawiają je w domu czy jak. Bo takie spodnie albo wżynają się w jaja albo zgniatają je na miazgę, albo nie wiem jeszcze co z nimi robią, ale wyglądają niewygodnie.
Fakt, kiedyś dla próby przymierzyłem w sklepie i sie kurwa nie da wytrzymać. Komfort porównywalny zapewne do noszenia damskich majtek (żeby nie było, nie sprawdzałem ).
CyganPodOknem
Spodnie delikatnie zwężane w nogawce to spodnie proste Rurki to rurki, kategoria unisex, coby dziewczyna takiego pizdusia w razie problemu też mogła w nie wejść Co najlepsze największa populacja popierdalająca w rurkach to "faceci" o posturze permanentnego anorektyka co mają udo grubości mojej łydki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów