📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
o oo o piwko za materiał
Nie ma to jak żarciki typu minuta śmiechu dla żartownisia, trzydzieści lat czekania na śmierć w sparaliżowanym ciele żartowanego, leżącego na łóżku w we własnych fekaliach i patrzącego w sufit przez 24 h.
-Ernest Hemingway
Takie są moje ulubione, a najlepsze kiedy żartowany nie wie, że to byłem ja
Też mi tak robili w wojsku, zawsze udawałem nieprzytomnego do samego końca.
Hartować się kurwaaaa!
@~Velture
Do samego końca pierwszego gwałtu czy jak wszyscy skończyli?
Do samego końca pierwszego gwałtu czy jak wszyscy skończyli?
Za tego typu żarty powinna być nagroda typu "But w ryj z rozpędu z całej jebanej siły" tak co by do końca życia podczas śmiechu wpadały mu zęby.
Gymnorhinus napisał/a:
@Up
Ty chory socjopato
Abraxus napisał/a:
Nie ma to jak żarciki typu minuta śmiechu dla żartownisia, trzydzieści lat czekania na śmierć w sparaliżowanym ciele żartowanego, leżącego na łóżku w we własnych fekaliach i patrzącego w sufit przez 24 h.
Ja bym wtedy odwiedzał kumpla co dzień (bo tak robią przyjaciele) i śmiał się przez 30 lat patrząc jak obejsrany bełkocze coś
Abraxus napisał/a:
Nie pierdol... z pedałami się wychowywałeś, którzy cię piórkami smyrali po kutasie? Faceci od tego są, żeby odpierdalać sobie dziwne akcje, które po latach opowiada się ze śmiechem na ustach. Jak widzę takie wypowiedzi to za 30 lat, pistoleciki będą na kulki pluszowe, a nalot dywanowy będzie taktycznym kryptonimem walki na poduszki. Patrząc na twoją wypowiedź, automatycznie widzę pedałka w rurkach przed oczami, w sweterku babuni z wymyślną fryzurką na czerepie. To jest sadistic a nie strona humorystyczna dla takich dziwolągów, są tu żarty, które wyszły i które nie... Jak razi ciebie coś takiego to nie wchodź na hard. Kurwa bulwersacja, że typ zajebał o ramę łóżka... czego ja dożyłem na tym portalu.
eMCeONe, Samiec alfa sie kurwa znalazł, a jestem pewny że jak by tylko ktoś ci krzywde zrobił to zaraz poleciałbyś na psy i do sądu po odszkodowanie. A odnośnie żartów to jesteś widać tak ubogi intelektualnie że bawi cię wyrządzenie komuś krzywdy i jest to jedyny żart jaki potrafisz wymyślić do tego tak kuresko śmieszny że nie wiem.
Skoro taki jesteś twardziel i hetero i uważasz że to śmieszne to może rozsyp na autostradzie kolce do opon kurwa śmiechu będzie co niemiara i po 30 latach będziesz mógł opowiadać tę historię kolegom z pod celi jak cię będą ruchać.
Skoro taki jesteś twardziel i hetero i uważasz że to śmieszne to może rozsyp na autostradzie kolce do opon kurwa śmiechu będzie co niemiara i po 30 latach będziesz mógł opowiadać tę historię kolegom z pod celi jak cię będą ruchać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów