18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
kutaswielgus 2018-06-12, 11:29
o oo o piwko za materiał
Zgłoś
Wiewór 2018-06-12, 11:31 68
Nie ma to jak żarciki typu minuta śmiechu dla żartownisia, trzydzieści lat czekania na śmierć w sparaliżowanym ciele żartowanego, leżącego na łóżku w we własnych fekaliach i patrzącego w sufit przez 24 h.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Gymnorhinus 2018-06-12, 12:02 15
@Up

Takie są moje ulubione, a najlepsze kiedy żartowany nie wie, że to byłem ja

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
J................o 2018-06-12, 15:20 8
Adonis już ogłuszony, nie będzie się bronić, nic, tylko korzystać
Też mi tak robili w wojsku, zawsze udawałem nieprzytomnego do samego końca.
Zgłoś
Essent 2018-06-12, 18:07 1
Po co wojna jak sami się wykończą
Zgłoś
magicrodek123 2018-06-12, 20:00
Hartować się kurwaaaa!
Zgłoś
wilkoala 2018-06-12, 20:43
@~Velture
Do samego końca pierwszego gwałtu czy jak wszyscy skończyli?
Zgłoś
sumka 2018-06-12, 23:36
Za tego typu żarty powinna być nagroda typu "But w ryj z rozpędu z całej jebanej siły" tak co by do końca życia podczas śmiechu wpadały mu zęby.
Zgłoś
TB303 2018-06-13, 10:26
Gymnorhinus napisał/a:

@Up

Takie są moje ulubione, a najlepsze kiedy żartowany nie wie, że to byłem ja

Ty chory socjopato
Zgłoś
Heydash 2018-06-13, 19:56
Abraxus napisał/a:

Nie ma to jak żarciki typu minuta śmiechu dla żartownisia, trzydzieści lat czekania na śmierć w sparaliżowanym ciele żartowanego, leżącego na łóżku w we własnych fekaliach i patrzącego w sufit przez 24 h.

Ja bym wtedy odwiedzał kumpla co dzień (bo tak robią przyjaciele) i śmiał się przez 30 lat patrząc jak obejsrany bełkocze coś
Zgłoś
eMCeONe 2018-06-14, 3:34
Abraxus napisał/a:

Nie pierdol... z pedałami się wychowywałeś, którzy cię piórkami smyrali po kutasie? Faceci od tego są, żeby odpierdalać sobie dziwne akcje, które po latach opowiada się ze śmiechem na ustach. Jak widzę takie wypowiedzi to za 30 lat, pistoleciki będą na kulki pluszowe, a nalot dywanowy będzie taktycznym kryptonimem walki na poduszki. Patrząc na twoją wypowiedź, automatycznie widzę pedałka w rurkach przed oczami, w sweterku babuni z wymyślną fryzurką na czerepie. To jest sadistic a nie strona humorystyczna dla takich dziwolągów, są tu żarty, które wyszły i które nie... Jak razi ciebie coś takiego to nie wchodź na hard. Kurwa bulwersacja, że typ zajebał o ramę łóżka... czego ja dożyłem na tym portalu.
Zgłoś
sumka 2018-06-14, 11:42 1
eMCeONe, Samiec alfa sie kurwa znalazł, a jestem pewny że jak by tylko ktoś ci krzywde zrobił to zaraz poleciałbyś na psy i do sądu po odszkodowanie. A odnośnie żartów to jesteś widać tak ubogi intelektualnie że bawi cię wyrządzenie komuś krzywdy i jest to jedyny żart jaki potrafisz wymyślić do tego tak kuresko śmieszny że nie wiem.

Skoro taki jesteś twardziel i hetero i uważasz że to śmieszne to może rozsyp na autostradzie kolce do opon kurwa śmiechu będzie co niemiara i po 30 latach będziesz mógł opowiadać tę historię kolegom z pod celi jak cię będą ruchać.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów