Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Normalnie, wg standardu jaki zawsze Polsce fundowała opatrzność to Wojtek powinien był upuścić skrzynię z amunicją i zniszczyć całą baterię dział... bo tak wygląda większość historycznych wydarzeń w Polsce - wszystko idzie super... i nagle "znów wyszło jak zwykle".
No ale Wojtka szanuję, byłem w Edynburskim zoo i wiedziałem tą tablicę i w sumie szkoda, że nikt nie chce w Polsce potrzymać piękną tradycję i przemianować jakąś kompanię transportową na historyczną 22-jkę z logiem misia
Jeden z niewielu naprawdę doskonałych, radosnych i ciekawych epizodów historii Polski.
Normalnie, wg standardu jaki zawsze Polsce fundowała opatrzność to Wojtek powinien był upuścić skrzynię z amunicją i zniszczyć całą baterię dział... bo tak wygląda większość historycznych wydarzeń w Polsce - wszystko idzie super... i nagle "znów wyszło jak zwykle".
No ale Wojtka szanuję, byłem w Edynburskim zoo i wiedziałem tą tablicę i w sumie szkoda, że nikt nie chce w Polsce potrzymać piękną tradycję i przemianować jakąś kompanię transportową na historyczną 22-jkę z logiem misia
Pierdolisz bez sensu, jak chuj z pod kredensu Pierdolony lewicowy szmaciarz !!!
Jeden z niewielu naprawdę doskonałych, radosnych i ciekawych epizodów historii Polski.
Kiedyś jako szczyl pojechałem do okupanta (niemiec) dorobic sobie w wakacje.
Na budowie pracowal z nami taki beżowy przybysz z komunistycznego raju zwanego "kuba".
W przerwach wychwalał swoj kraj i zdobycze socjalizmu oraz karcil i utyskiwal na kapitalistyczny wyzysk.
To w koncu grzecznie go zapytalem dlaczego tu pierdoli jak potluczony i na garnuszek kapitalistow przejechal pol swiata zamiast siedziec w ojczyznie i oplywac w dostatki socjalistycznej gospodarki.
Z lamanego niemieckiego/angielskiego przeszedl wtedy na swoj jezyk ojczysty i zaczal wrzeszczec.
Niespecjalnie rozumiem hiszpanski doszedlem jednak do wniosku , ze mnie obraza wiec dalsza rozmowa zmienila sie juz w bijatyke.Ale do czego zmierzam.
Do tego , ze drogi DUST DEVIL piewco komunizmu powinienes te swoje "mądrosci"(o innych twoich postach glownie wspominam)
serwowac przebywajac w korei polnocnej badz przynajmniej w moskwie bo piszac ze szkocji troche mi to hipokryzja zalatuje.
Pomijam juz fakt , ze majac 21 lat komune to znasz tylko z opowiadan albo filmow a ja jednak na ten jej koncowy okres sie zalapalem i niemile wspominam wieczne kolejki,kartki, biede i szarzyzne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów