18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Wolna Polska
JACUKOZAK • 2014-07-25, 10:01
Kiedy słyszę jebanych polityków kiedy mówią że żyjemy w wolnym kraju to krew mnie zalewa. Wolny kraj w którym władza nie pozwala ci posiadać broni bo jesteś na to za głupi według niej. Przestępca jednak broń posiadać może. Nawet gdyby udało ci się tego przestępcę zabić po tym jak napadłby cię w twoim domu to ta sama władza skaże cię za przekroczenie obrony koniecznej.
Władza narzuca ci co możesz palić a czego nie. Za chwile ta władza wejdzie do twojej sypialni i powie ci jak możesz się dupcyć a jak ci nie wolno. Ta władza ogranicza swobodę wypowiedzi. Kiedy jej się coś nie podoba zamknie cię za szerzenie nienawiści rasowej, religijnej czy orientacji seksualnej. Zabierają twoje pieniądze które zbierałeś na emeryturę i przeżerają. Władza każe ci utrzymywać armię niepotrzebnych nikomu urzędników. Żeby tworzyć nowe stanowiska pracy, tworzy nowe, nikomu niepotrzebne ustawy i prawa.
W tym kraju nie możesz nawet legalnie się zabić. Z każdej strony władza narzuca ci co masz robić. To nowy totalitaryzm tyle że przesłonięty ideologią konsumpcjonalizmu.
Od 1989 roku każda władza w tym kraju jest tylko dla siebie samej. Sensem rządzenia tym krajem jest tylko i wyłącznie posiadanie władzy i wynikające z tego przywileje. Wszyscy ci ludzie którzy za czasów komuny oddali życie za ten kraj stali się przez działania władzy frajerami. Każdego dnia armia nikomu niepotrzebnych urzędników w swoich gabinetach i pokojach kombinuje jak bardzo upierdolić nam życie nowymi prawami. Media przejmują rolę sędziego i kształtują światopogląd "wolnych ludzi" którzy w rzeczywistości nie wiedzą że są niewolnikami. Nie wiedzą bo wpadli w kierat konsumpcyjnej pułapki. Nie mają czasu się zastanawiać i zadawać pytania. Media każdego dnia kreują wojnę i poczucie zagrożenia. Wojnę w naszym własnym kraju. Szczucie Polaków na Polaków osiągnęło już apogeum. Skłóconym i ogłupiałym społeczeństwem łatwiej się kieruje. Wolne media, wolna prasa... oksymorony.
Jesteśmy tak samo zniewoleni jak lud Korei Północnej. Nasze zniewolenie jest jednak ubrane we wspaniałe szaty 55 calowego smart TV. To zniewolenie ma zapach Diora i smak sushi.... Tak czy inaczej jest to zniewolenie...

Stupid is a stupid does
Zgłoś
Daedra 2014-07-25, 10:17 1
Trochę ból dupy, ale prawda.
Zgłoś
MultiAleksiej 2014-07-25, 10:18
Muszę przyznać że trafiłeś w samo sedno sprawy.
Zgłoś
D................7 2014-07-25, 10:25
Eeezu, kolejny uciśniony. Będę strzelał: wykształcenie maturalne, studiów brak, doświadczenie zawodowe: troche na budowie, troche przy zbiorach. Języki obce: nooo, trochę po angielsku. Trafiłem?
Zgłoś
Max Ibuprom 2014-07-25, 10:38 3
up, że tylko za pieniądze da się kupić normalność w tym kraju to większość wie... "swołocz" niech zdycha pod butem Pana, rozumiem że przyklaskujesz?
Zgłoś
JACUKOZAK 2014-07-25, 10:45 1
Dexter37 napisał/a:

Eeezu, kolejny uciśniony. Będę strzelał: wykształcenie maturalne, studiów brak, doświadczenie zawodowe: troche na budowie, troche przy zbiorach. Języki obce: nooo, trochę po angielsku. Trafiłem?

Wyższe wykształcenie. Angielski, hiszpański, rosyjski. Prezes dwóch firm. Nie jestem uciśniony pod względem materialnym. Więc analityk z ciebie taki jak myśliciel czyli do dupy.

Niestety pieniądze to nie wszystko.

Stupid is a stupid does
Zgłoś
o................i 2014-07-25, 10:47
Ech... kolejna osoba, która uważa, że jest jedyną co ogarnia drugie dno tego wszystkiego... za chwilę odezwą się ci co myślą tak samo i połączą się w kółko wzajemnej adoracji - tych co myślą i rozważają nad losami tego świata i tych nieprzekupnych.
Zmartwię Was - każdy ma swoją cenę tylko nie zawsze w tej samej "walucie".

A tak na marginesie - dobre sushi nie jest złe - tak jak wódka i masa innych rzeczy. A zapach Dior'a ... hmmm... jakoś nie mój gust, ale YSL nie pogardzę
Zgłoś
JACUKOZAK 2014-07-25, 10:58
oczami30latki napisał/a:

Ech... kolejna osoba, która uważa, że jest jedyną co ogarnia drugie dno tego wszystkiego... za chwilę odezwą się ci co myślą tak samo i połączą się w kółko wzajemnej adoracji - tych co myślą i rozważają nad losami tego świata i tych nieprzekupnych.
Zmartwię Was - każdy ma swoją cenę tylko nie zawsze w tej samej "walucie".

A tak na marginesie - dobre sushi nie jest złe - tak jak wódka i masa innych rzeczy. A zapach Dior'a ... hmmm... jakoś nie mój gust, ale YSL nie pogardzę

Nie zrozumiałeś

Stupid is a stupid does
Zgłoś
o................i 2014-07-25, 11:04
JACUKOZAK napisał/a:

Nie zrozumiałeś

Hmmm... wydaje mi się, że zrozumiałam.
Piszesz o rzeczach oczywistych, co denerwuje każdego przeciętnego, myślącego Polaka - a uwierz mi nie ma ich tak mało.
Problem polega na tym, że nikt nie daje rozwiązania sytuacji, każdy tylko biadoli. A jeśli nawet pojawi się KTOŚ z pomysłem, to nasza polska mentalność go zjedzie w myśl zasad: nie, bo nie; jakoś to będzie; to się nie uda.
A co do kasy... własność zawsze zniewalała, zniewala i zniewalać będzie. A w momencie kiedy pojawia się rodzina - Twoja "waluta" też się zmienia.
Zgłoś
JACUKOZAK 2014-07-25, 11:19
oczami30latki napisał/a:

Hmmm... wydaje mi się, że zrozumiałam.
Piszesz o rzeczach oczywistych, co denerwuje każdego przeciętnego, myślącego Polaka - a uwierz mi nie ma ich tak mało.
Problem polega na tym, że nikt nie daje rozwiązania sytuacji, każdy tylko biadoli. A jeśli nawet pojawi się KTOŚ z pomysłem, to nasza polska mentalność go zjedzie w myśl zasad: nie, bo nie; jakoś to będzie; to się nie uda.
A co do kasy... własność zawsze zniewalała, zniewala i zniewalać będzie. A w momencie kiedy pojawia się rodzina - Twoja "waluta" też się zmienia.

Nie zrozumiałeś. Moim celem nie było oświecenie czytelników sadistica. To była luźna myśl po usłyszeniu po raz nty z kolei z ust fałszywego polityka jakim to wolnym narodem jesteśmy. Niestety nie mam złudzeń że cokolwiek się zmieni. Nie zmienia to jednak faktu że wszyscy jesteśmy niewolnikami. tyle.

BTW. Pisząc miałem nadzieję że ktoś napisze że wcale tak nie jest bo....

Stupid is a stupid does
Zgłoś
o................i 2014-07-25, 11:30
JACUKOZAK napisał/a:

Nie zrozumiałeś. Moim celem nie było oświecenie czytelników sadistica. To była luźna myśl po usłyszeniu po raz nty z kolei z ust fałszywego polityka jakim to wolnym narodem jesteśmy. Niestety nie mam złudzeń że cokolwiek się zmieni. Nie zmienia to jednak faktu że wszyscy jesteśmy niewolnikami. tyle.

BTW. Pisząc miałem nadzieję że ktoś napisze że wcale tak nie jest bo....

Jednak dobrze zrozumiałam. Widzisz tylko ja wierzę, że to można zmienić - tylko trzeba chcieć - a chcieć to móc.
Będzie to o tyle trudne, że istnieją współzależności, których już nie da się cofnąć, zniwelować, obejść - chociaż, jakby się dobrze zastanowić

A co do samych polityków... mówią to co muszą mówić i tyle.

I to mój ostatni post w tym temacie tak jak mówiłam wcześniej nie lubię takiego "pitu pitu"

Zatem zapraszam na
Zgłoś
damianwro 2014-07-25, 11:49 2
JACUKOZAK napisał/a:

Kiedy słyszę...

takie nagłe oświecenie, to wiem, że autor dopiero co nasłuchał się JKM... Później następuje dyskusja, w której

by następnie Amerykę odkrył kolejny... i kolejny...

Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2014-07-25, 20:13
Głosuj na Nową Prawicę, namawiaj znajomych. I w zasadzie to tyle.
Zgłoś
e................y 2014-07-26, 13:26
oczami30latki napisał/a:

roblem polega na tym, że nikt nie daje rozwiązania sytuacji, każdy tylko biadoli. A jeśli nawet pojawi się KTOŚ z pomysłem, to nasza polska mentalność go zjedzie w myśl zasad: nie, bo nie; jakoś to będzie; to się nie uda.

Powiedzmy tak:
Obniżmy podatki, ludzie będą mieli więcej- rozwiązanie.
Odpowiedź w stylu "ja swoje wiem": a kto drogi wybuduje?! A jak mi cegła na łeb spadnie to za co się będę leczył?! Wyjedź do Somalii albo znajdź sobie pracę i zobaczysz co to prawdziwe życie i nie słuchaj tyle tego XIX wiecznego wymysłu, korwinowskiego mambo dżambo, gimbusie.
Zgłoś
Szalonooki 2014-07-26, 18:10 1
elBiaauawy napisał/a:

a kto drogi wybuduje?! A jak mi cegła na łeb spadnie to za co się będę leczył?!

Nie zapomnij, że umrzesz z głodu, zaraz po tym jak sąsiad zgwałci Ci córkę, kierowca rozjedzie żonę, a Twoją działkę i dom wykupi wielki koncern.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów