Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
o co tu biega?
O nic specjalnego. Ot, jeden w wielu Murzynów-kretynów (najczęstszych gości takich sądów) wdzwonił się na rozprawę sądową.
Sędzia - mimo że pracuje w takim sądzie - był lekko zdziwiony, że kretyn, któremu zatrzymano prawo jazdy - właśnie prowadzi pojazd.
(dzwoniący też był zdziwiony, iż widać, że prowadzi, przecież telefon skierował na swą twarz)
I tyle, zwykły dzień w Stanach Zjednoczonych Ameryki.
o co tu biega?
Gość ma sprawe o zawieszone prawko i na konferencję z sędzią łączy się prowadząc auto.W nagrode dostaje nakaz zgłoszenia się do aresztu
O - oskarżony
A - adwokat oskarżonego
(S) - Panie Harris, czy Pan [właśnie] prowadzi samochód?
(O) - Właśnie parkuję pod kliniką swojego lekarza, więc, więc.. Dajcie mi sekundkę.
(S) - ...
(S) - Zaparkował Pan?
(O) - Już, już... Tak.
(S) - W porządku, to co robimy?
(A) - (w zmieszaniu) Ym, w tej sytuacji proszę o odroczenie rozprawy na dwa tygodnie.
(S) - (intensywnie myśli) ...
(S) - Ok. Chyba czegoś nie rozumiem. Oskarżony ma zawieszone prawo jazdy?
(A) - Zgadza sie, Wysoki Sądzie.
(S) - A on właśnie prowadził samochód i... Nie miał ważnych uprawnień.
(O) - (rozdziawia pysk) Ehm...
(A) - Takie są zarzuty, Wysoki Sądzie.
(S) - Nie, patrzyłem w akta sprawy, oskarżony w ogóle nie ma [ważnego] prawa jazdy. Ma je zawieszone i właśnie prowadził pojazd.
(A) - (poker face) Zgadza się, Wysoki Sądzie.
(S) - (coś pisze) ...
(O) - Halo?
(A) - Proszę chwilę zaczekać, Panie Harris.
(O) - (słychać radio w samochodzie)
(S) - [do oskarżonego] Nie mam pojęcia, dlaczego Pan to zrobił. Więc, wniosek o możliwość wyjścia [z aresztu] za kaucją zostaje odrzucony. Oskarżony ma stawić się w areszcie sądowym XYZ do godz. 18 jeszcze dzisiaj, bez możliwości skorzystania z kaucji.
(O) - O mój Boże...
(S) - Dziękuję.
(A) - Dziękuję, Wysoki Sądzie. [do oskarżonego] Zadzwonię do Pana za chwilę.
S - sędzia
O - oskarżony
A - adwokat oskarżonego
(S) - Panie Harris, czy Pan [właśnie] prowadzi samochód?
(O) - Właśnie parkuję pod kliniką swojego lekarza, więc, więc.. Dajcie mi sekundkę.
(S) - ...
(S) - Zaparkował Pan?
(O) - Już, już... Tak.
(S) - W porządku, to co robimy?
(A) - (w zmieszaniu) Ym, w tej sytuacji proszę o odroczenie rozprawy na dwa tygodnie.
(S) - (intensywnie myśli) ...
(S) - Ok. Chyba czegoś nie rozumiem. Oskarżony ma zawieszone prawo jazdy?
(A) - Zgadza sie, Wysoki Sądzie.
(S) - A on właśnie prowadził samochód i... Nie miał ważnych uprawnień.
(O) - (rozdziawia pysk) Ehm...
(A) - Takie są zarzuty, Wysoki Sądzie.
(S) - Nie, patrzyłem w akta sprawy, oskarżony w ogóle nie ma [ważnego] prawa jazdy. Ma je zawieszone i właśnie prowadził pojazd.
(A) - (poker face) Zgadza się, Wysoki Sądzie.
(S) - (coś pisze) ...
(O) - Halo?
(A) - Proszę chwilę zaczekać, Panie Harris.
(O) - (słychać radio w samochodzie)
(S) - [do oskarżonego] Nie mam pojęcia, dlaczego Pan to zrobił. Więc, wniosek o możliwość wyjścia [z aresztu] za kaucją zostaje odrzucony. Oskarżony ma stawić się w areszcie sądowym XYZ do godz. 18 jeszcze dzisiaj, bez możliwości skorzystania z kaucji.
(O) - O mój Boże...
(S) - Dziękuję.
(A) - Dziękuję, Wysoki Sądzie. [do oskarżonego] Zadzwonię do Pana za chwilę.
O jak ja Ci dziękuję. Leci piffko Tak to jest jak zamiast uczyć się angielskiego wkuwali nam niemiecki .. I chuj potem nie było kiedy się uczyć angielskiego i zostałem nieukiem . Głowy do języków nie mam i czekam na coś ala sluchawka tłumaczącą język w czasie rzeczywistym . Daje komuś roczna pensje za takie coś "tak jestem len ale to nie z wyboru takie geny "
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów