📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co za debilna wstawka ktoś napisał coś na ścianie tydzień wcześniej a ty się jarasz że kilku meneli stoi obok .
W ogóle kurwa nie czaję podniecaniem się menelami.
Tutaj że menel coś powiedział, tutaj że menel idzie krzywo drogą, tam że menel się porzygał...
kurwa co mnie obchodzą menele. To są starzy zapici ludzie. Cholernie nieinteresujący temat.
Tutaj że menel coś powiedział, tutaj że menel idzie krzywo drogą, tam że menel się porzygał...
kurwa co mnie obchodzą menele. To są starzy zapici ludzie. Cholernie nieinteresujący temat.
"dimibwa"- nawet nick jakiś taki afrykański, nie wiem komu polewasz wódkę, ale chyba nikt się tutaj z tobą nie napije. Nie to, żeby moje "piwo" miało jakieś znaczenie, ale oczywiście go nie dam, idź się pierdol z arabami czy murzynami, ja już wolę napić się wódki z żulem xD
Obrońcy polskości!
Ja tam wolę Araba od żula. Wykształcony Arab da Polsce o wiele więcej niż Polak-żul albo Polak-antyislamista z Internetu.
Ja tam wolę Araba od żula. Wykształcony Arab da Polsce o wiele więcej niż Polak-żul albo Polak-antyislamista z Internetu.
anonymousm napisał/a:
Obrońcy polskości!
Menel pozbiera szkło i puszki muslim przywiezie 15kg ładunków
Śmieszą mnie Ci wszyscy propagandziści pseudo multikulturowości. Jak tylko islam dojdzie do władzy pierwsi stracicie głowy w imię boga bez twarzy
@up Tak, wykształcony arab [to dopiero oksymoron] od razu przyjedzie do nas i będzie budować z nami Wielką Polskę. Jesteś skończonym idiotą. Większość arabów to właśnie żule, brudasy i kurwy społeczne, zwalczać takie gówno to obowiązek wykształconych ludzi właśnie. Zwalczać prawem.
@up
Arab może być w Polsce lekarzem, dziennikarzem, tłumaczem, artystą, kucharzem. Ty zawsze będziesz nikim.
Arab może być w Polsce lekarzem, dziennikarzem, tłumaczem, artystą, kucharzem. Ty zawsze będziesz nikim.
@up Szkoda gadać z takim zerem jak ty. Arab równie dobrze może być w Pakistanie, Iranie czy Arabii Saudyjskiej: lekarzem, dziennikarzem czy kucharzem, ty np. w tych krajach nawet nie mógłbyś być kurwą [jak u nas] bo by cię ukamienowali.
Postawiłem ci piwo, pij i nie pierdol więcej.
Postawiłem ci piwo, pij i nie pierdol więcej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów