18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (13) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Wolność słowa
Boingu • 2012-04-07, 10:49
Sytuacja autentyczna.
Na placu zabaw bawią się dzieci. Takie w wieku 10-12 lat. Wśród nich jest jeden Czeczenuch, któremu spadł na ziemię i roztrzaskał się telefon. Brudas sadzi kurwy, chuje to co mu ślina na język przynosi. I jeden z polskich chłopców mówi do niego:
-Nie przeklinaj tak, może da się naprawić ten telefon.
Na to brudas:
-Mieszkam w wolnym państwie, mam wolność słowa, mogę mówić co chcę i kiedy chcę.
Na to Polaczek:
-Tak? To skoro jest wolność słowa to ja ci mówię, żebyś wypierdalał z tego placu do swojej jebanej Czeczenii.

Swoją drogą, to dzieci muszą mieć ciekawych rodziców.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mesiash 2012-04-07, 10:53
rzeczywiście fantastyczna wymiana zdań, odpowiedział Ci jakoś?
Zgłoś
Boingu 2012-04-07, 10:54 15
mesiash napisał/a:

rzeczywiście fantastyczna wymiana zdań, odpowiedział Ci jakoś?

Tak odpowiedział mi, że w Czczeni te same kozy ruchaliście.
Zgłoś
Tristan88 2012-04-07, 11:04 143
Ja ci kurwa dam "Polaczek".

Za takie coś powinien być ban.
Zgłoś
KurwaRomantyk 2012-04-07, 11:05 19
Tristan88 napisał/a:

Ja ci kurwa dam "Polaczek".

Za takie coś powinien być ban.

Nie denerwuj się tak, polaczku.
Zgłoś
j2m2 2012-04-07, 11:21 4
Ktoś tu kiedyś coś takiego napisał wiec ja tez chce : "fejk jak chuj bo nikt nie bił brawo"
Zgłoś
r................o 2012-04-07, 12:12
A j2m2 - no i nie wyszedl kierowca autobusu i nie podziekowal wszystkim !!!
Zgłoś
BongMan 2012-04-07, 12:34 3
I dobrze mu powiedział. To jest pojebane, że przyjeżdża jakiś pierdolony brudas do obcego kraju i rządzi się jak u siebie.
Zgłoś
rothosen 2012-04-07, 14:55
pościel zmieniałeś ?
Zgłoś
~krzys.toxic 2012-04-07, 18:18
Dobrze gada! polać mu!
Zgłoś
dzieńświra 2012-04-07, 20:34
Dobrze, że ten 10-cio latek wiedział że on jest akurat z Czeczenii i był świetnie obeznany w treści ustępu poslkiego prawa o wolności słowa.
Zgłoś
sosik 2012-04-07, 21:00 3
@Tristan88

I tobie podobni skończcie się oburzać na tych "polaczków" popierdoleni narodowcy. Wiem, że to jest dla was możliwość zdobycia piw, ale to już się zrobiło nudne niestety...
Zgłoś
G................l 2012-04-07, 22:25 6
up

nudna to się zrobiła ta emotka co ją dodałeś na końcu.
Zgłoś
drzymek1906 2012-04-07, 22:50
Wróciła we mnie wiara w Polske
Zgłoś
u................k 2012-04-07, 23:08
A kierowca autobusu bił brawo?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem