📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
sothis napisał/a:
Wśród niewykształconych ameb umysłowych często występuje jako symbol braku tolerancji wobec innych narodowości, najczęściej czarnych i ciapatych.
Stąd i takie zachowania wśród przygłupów nie wiedzących, że dla maszynki zbudowanej między innymi przez Adolfa byliby niemal takimi samymi wrogami
zamknij pizde
tak sie dzieje jak zjesz od nieznajomego na lotniku ciasteczka, a pozniej mowi ci ktos ze jestes w Niemczech w Berlinie w czasie okupacji.
... i cala rzesza ludu ktorzy na ciebie zaglosuja
Hetman_Wielki napisał/a:
czasem wystarczy jeden pojeb by świat zszedł na psy
... i cala rzesza ludu ktorzy na ciebie zaglosuja
Dlaczego nikt mu nie przyjebał?
Bo wolą jebnąć takim jak ty, ale prawo i media was chronią... jeszcze!
Czytałem o nim, typ generalnie jest psycholem, założył stronę ultra prawicową i napisał książkę o sobie, że jest bogiem itd. Zjeb totalny.
Lewacy nie wysyłają ludzi do gazu, oni leczą ludzi szczepionkami, i wmawiająim że to dla ich bezpieczeństwa, i bezpieczeństwa ich babci
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów