18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Twój Stary 2010-12-30, 2:07 2
zastanow sie zanim pomyslisz hahahaha dobre

Twoja stara szyje dresy i pierze je w Wisle
Zgłoś
bloodwar 2010-12-30, 7:34
Czuje się ostrzeżony, następnym razem dwa razy się zastanowie kiedy tylko będe chciał pomyśleć

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
boocheno 2010-12-30, 11:14
u nas jest wolność słowa, ale co z tego - i tak cię nikt nie słucha...

NO BASS NO FUN

aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
Zgłoś
szefooo 2010-12-30, 13:01 2
Zastanowiłem sie i wymyśliłem pomysł że ten plakat celowo jest tak przyklejony.

ironią w ryj
Zgłoś
Magik2501 2010-12-30, 14:08 17
Aj tam, u nas też demokracja jest dupna.
Wolność słowa - ale tylko jeśli chcesz powiedzieć coś zgodnego z "normami". Bo już jak chcesz powiedzieć publicznie coś antysemickiego, to Cię Michnik zjedzie w swojej gazetce, a jak to co antypedalskiego to Cie wyślą na "leczenie z homofobii". Można też robić koszulki z napisem "Nie płakałem po papieżu" i to będzie ok, ale tylko w przypadku klechy, wówczas Gazeta Wyborcza samą akcję promuje. Bo jak legioniści powiesili transparent "Nie płakałem po Wejchercie" to ta sama Gazeta pisała, że to chamstwo i kibolskie bydlo.
Nie można się zebrać na ulicy w 15 osób, bo to już kurwa nielegalne zgromadzenie publiczne i policja może Cię przysrać (ma obowiązek).
Żeby ustawa obywatelska poszła do sejmu trzeba zebrać chyba 100 000 podpisów (niech ktoś poprawi jak zła liczba, bo wiem tylko to, że jest to ilość taka, żeby nikomu się nie udało).
Partie z sejmu dostają miliony z podatków na kampanie wyborcze, a te poza korytem muszą sobie same radzić.

Po chuj się oglądać na Białoruś jak u nas mamy bałagan?

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
pakicito 2010-12-30, 14:17 1
@up
dobrze prawisz ostatnim zdaniem
Zgłoś
Matuus 2010-12-30, 14:30
Kogo obchodzi Białoruś i czemu takie gówno wywiesza się w Polsce?
Zgłoś
H................y 2010-12-30, 14:49
Magik2501 napisał/a:

Po chuj się oglądać na Białoruś jak u nas mamy bałagan?

odnosi się to do Białorusi jak i do Polszy itd.
nie wspominając już o Czainikach i propagandowej cenzurze

antyweb.pl/google-w-chinach-i-troche-inna-rzeczywistosc/

abstrahując można by rzec "po chuj obrońcy praw zwierząt robią co robią skoro niejeden człowiek na ziemi umiera z głodu w tymże cywilizowanym świecie lub jest traktowany gorzej niż bydło"

nie zamierzam zakładać partii i walczyć z wszechobecnym gównem od wewnątrz ale dam za to dobrą radę
kto z was chciałby żyć szczęśliwie w XXI w. proszony jest o skłon ,udzielenie pozwolenia na ruchańsko w dupkę przez rząd i NIE UŚWIADAMIANIE SIĘ ;]

P.S. wesołego nowego 2011
Zgłoś
T................a 2010-12-30, 15:33
Jak dla mnie nie chodziło o Białoruś tylko o fajną koncepcję plakatu. A wy już się napalacie na te wasze dywagacje ;p
Zgłoś
demala 2010-12-30, 20:16 3
A no tak to jest..... Niechaj słucha dziatwa cała!!! Białoruś jest niewygodna zarówno dla Rosji jak i dla unii.... co za tym następuje jej otwór pozostaje niewydymany, a ma szanse na 2 baty! Po lewej Rocco, po prawej Ron Jeremy. A ona dalej nikomu nie chce dać.... Więc oczerniają Białoruś karmiąc europejski plebs tanią sensacją jak niby maja tam przejebane... a durnowacizna i sól tej ziemi karmiąca się medialnym fast foodem łyka kit....
A żeby was kruk hujem tłukł!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów