Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

widzę, że nowa moda sie pojawia na wo lo lo
przynamniej lepsze to niż zj🤬e "śmiechłem"

@Up ? Ból dupy ? Jak można bronić kogoś kto nas okrada. Kler powinien być opodatkowany tak samo jak my. Teraz to jest firma a nie "Kościół".
qhash napisał/a:
j🤬y ciemnogród
żałosny jesteś
JesusChytrus napisał/a:
Ból dupy katoli za
3...
2...
1...
Racja, katole będą mieli ból dupy, normalni katolicy się zaśmieją i przewiną dalej

matexxx napisał/a:
"wololoo" było w Age of Empires I a nie II.
Panu już podziękujemy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie