Z całą pewnością mamy w naszej społeczności "osoby rolnicze". Może ktoś się pokusi o wyjaśnienie?
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fellatio (łac.) – metoda seksu oralnego polegająca na stymulowaniu narządów płciowych (penisa i moszny) mężczyzny za pomocą ust, warg bądź języka.
Sadol uczy I bawi.
JoSeed napisał/a:
Z punktu widzenia znachora - to będzie sposób na zaparcia! Skuteczny, jak widać...
Ale to chyba nie to... Bydło się zesrało, a on dalej to robi. Na moje to jakieś "napowietrzanie pochwy" ale nie mam pojęcia dlaczego. Jestem sobie w stanie jednak wyobrazić coś w rodzaju plemiennej wiedzy na temat przyspieszenia porodu.
smc napisał/a:
Fellatio (łac.) – metoda seksu oralnego polegająca na stymulowaniu narządów płciowych (penisa i moszny) mężczyzny za pomocą ust, warg bądź języka.
Sadol uczy I bawi.
Toż to samica😐
Dobra.... musimy czekać aż się pojawi prawdziwy rolnik. Może nam rozwieje wątpliwości.
Bestia_z_aquaparku napisał/a:
Toż to samica😐
To jest fellatio męsko-męskie 😎
[ Dodano 2025-04-01, 16:29 ]
Love_is_Love napisał/a:
Ale to chyba nie to... Bydło się zesrało, a on dalej to robi. Na moje to jakieś "napowietrzanie pochwy" ale nie mam pojęcia dlaczego. Jestem sobie w stanie jednak wyobrazić coś w rodzaju plemiennej wiedzy na temat przyspieszenia porodu.
Hmm... żeby miała więcej bombelków? 🤔
smc napisał/a:
Sadol uczy I bawi.
Ale to był cunnilingus. Taka gra wstępna.
Wystarczy mi pierwsza klatka, żeby nie włączać 🤮
Motkobosko co to się staneo się 🤔 chyba dotarłem do końca ynternetów i na dziś wystarczy.
Gra wstępna 🤷
podpis użytkownika
I'm fucking crazy but I'm free
Walnął swojej lasce minetke potem dali sobie buzi i po wszystkim.
A gdzie greenpeace i obrońcy zwierząt?
Boli go oko, stary sposób, jeszcze sprzed wojny opiumowej
Pobudzenie okolicy sromu u krów może zwiększyć wydzielanie laktoferyny.
Sądzę że chodzi o coś zupełnie innego. Stymulując krowią waginę śniadolicy młodzieniec chciał pozyskać materiał budowlany na uszczelnienie dachu i ścian z patyków i słomy. Widzicie w jakich warunkach mieszkają? W namiocie.
pomyliło mu się zwierzę ... tam nie znajdzie copy luwak