Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i po tym krótkim ujęciu mogę stwierdzić, że byłem dokładnie w tym miejscu setki razy. Bo jak byłeś w jakimkolwiek holenderskim miasteczku choć raz, to tak jak byłbyś we wszystkich. Gdyby ktoś powiedział mi, że to 2 ulice obok mojej chaty, to pewnie bym uwierzył...
Tulipany obrodziły w tym roku ?

K🤬a 8 lat tu mieszkam i c🤬ja, nie widziałem ani jednego pola tulipanów

Niespecjalnie, za to jakość ciapatych się polepszyła.
Enschede dzielnica Pathmos.
No i po tym krótkim ujęciu mogę stwierdzić, że byłem dokładnie w tym miejscu setki razy. Bo jak byłeś w jakimkolwiek holenderskim miasteczku choć raz, to tak jak byłbyś we wszystkich. Gdyby ktoś powiedział mi, że to 2 ulice obok mojej chaty, to pewnie bym uwierzył...
Tak jak w UK, architektura na jedno kopyto, aż do porzygu. Nawet jak chcesz sam budować, to musisz jak sąsiad. Bo tak.
Niespecjalnie, za to jakość ciapatych się polepszyła.
Enschede dzielnica Pathmos.
W NL te ciapusy są i tak jakieś takie bardziej ucywilizowane niż w DE. Choć w Enschede to masz na pewno nadmiar obu podgatunków. Ja jestem pod Utrechtem, w sumie ciapusów widuję tylko w mieście albo w robocie. W robocie to największe głupki, które w kółko robią sobie krzywdę, a o to nietrudno w zakładzie szklarskim. K🤬a, że nigdy nie pomyślałem, żeby coś na sadola własnego nakręcić

K🤬a 8 lat tu mieszkam i c🤬ja, nie widziałem ani jednego pola tulipanów Poza tym nie mam ręki do kwiatów. Ostatnio kaktus mi zdechł. Pracuję w precyzyjnej obróbce szkła szkło obrodziło.
Bo tulipany wożą samolotami rejsowymi z Kenii. Tak jest taniej, choć trudno w to uwierzyć. W ciągu max 12 godzin od ścięcia trafiają do sprzedaży, wciąż świeże. Ciekawe, co na to Greenpeace.
Bo tulipany wożą samolotami rejsowymi z Kenii. Tak jest taniej, choć trudno w to uwierzyć. W ciągu max 12 godzin od ścięcia trafiają do sprzedaży, wciąż świeże. Ciekawe, co na to Greenpeace.
Są niby jakieś pola niedaleko mnie nawet, w Lisse, ale nigdy nie odczuwałem specjalnej potrzeby oglądania akurat tulipanów. Ogólnie w NL jeśli idzie o naturę, to c🤬ja jest do zwiedzania, praktycznie nie ma nieprzekształconych przez człowieka terenów. Ładne starówki miast, imprezownie i ogrody czy parki. Reszta jeden c🤬j. Wolę latem Polskę sobie zjeżdżać, góry, Mazury i inne takie

Są niby jakieś pola niedaleko mnie nawet, w Lisse, ale nigdy nie odczuwałem specjalnej potrzeby oglądania akurat tulipanów. Ogólnie w NL jeśli idzie o naturę, to c🤬ja jest do zwiedzania, praktycznie nie ma nieprzekształconych przez człowieka terenów. Ładne starówki miast, imprezownie i ogrody czy parki. Reszta jeden c🤬j. Wolę latem Polskę sobie zjeżdżać, góry, Mazury i inne takie
Prawda, jeżdżę tam często i dupy nie urywa. Ale jest jedna rzecz, której nie znajdziesz w innych krajach, ale to zależy czy ktoś lubi: mają wszędzie wodę, po której można pływać po całym kraju, a nawet do Belgii, czy Niemiec. Dla mnie to jest zajebiste, bo pływać lubię. Od paru lat planuję wakacje na łódce w NL, ale ciągle coś wypada, może w końcu się uda. Nawet kiedyś chciałem taką kupić i na próbę zamieszkać, ale przyszedł Covid i poszło się j🤬.
Te malownicze ruiny PGRów...Wolę latem Polskę sobie zjeżdżać, góry, Mazury i inne takie
Bo powodują. I jak już spowodują, jest też dużo większa szansa skutków śmiertelnych. Bo prawie każdy facet to miszcz kierownicy który musi zawsze zap🤬lać, bez względu na warunki ani własne umiejętności. Poczytaj np. jaki procent facetów ocenia swoje zdolności jako powyżej średniej...A laski nadal będą pieprzyć ze 70% wypadków powodują mężczyźni.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie