Szkoda że tej umiejętności morsów nie można wykorzystać do dziurawienia pontonów w innej części świata
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szkoda że tej umiejętności morsów nie można wykorzystać do dziurawienia pontonów w innej części świata
Wytresować całe stado takich morsów, przyzwyczaić do cieplejszej wody i skończyłby się problem z małpami dryfującymi po morzach i oceanach.
Bo to był tresowany mors ukraiński do zwalczania wodnych kacapów. Bandermors.
Zulu-Gula napisał/a:
Wytresować całe stado takich morsów, przyzwyczaić do cieplejszej wody i skończyłby się problem z małpami dryfującymi po morzach i oceanach.
Dwa stada. Praca na dwie zmiany. Pontonowe czarnuchy ciągle w ruchu
Ten mors nie jednym pontonem trząsł
Zulu-Gula napisał/a:
Romarzyłem się
Troll level mors
CzarnyAdolf napisał/a:
Romarzyłem się
To niby wody międzynarodowe więc jak masz kasę na jakiś kuter to możesz pływać i polować na pontony. Jakby ktoś się przyczepił to odpierałeś atak piratów
smc napisał/a:
Mors z Frontex-u.
Pracowałem tam przez chwilę i powiem, że tam raczej dużo krów morskich, a te bez kłów
Qrwa fajny ten mors
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów