Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
masz mózg niewolnika, "lepszy pan A, bo pan B bardziej bije, a pan A bije mniej", tak?
Ue nie jest zadnym panem idioto. Jestesmy jej czlonkiem na rownych zasadach.
[ Dodano 2024-12-09, 11:59 ]
Jak kozojebcy będą cię ruchać najpierw w dupę a potem w tą głupią japę to odechce ci się unii.
Nie widze zwiazku szympansie.
Jedyny jaki jest ze kozojeby tu przyjezdzaja bo mamy dobrobyt jakiego nie ma gdzie indziej na swiecie.
Uk jest w ue? Wg twojej teorii nie ma tam kozojebow bo nie sa w ue.
[ Dodano 2024-12-09, 12:01 ]
Jebać Unię, ludzi wykończą podwyżki energii w imię "zielonej energii"
Podwyzki energii sa tylko w Polsce idioto. Mamy najdroższy prad w Europie. Odpowiada za to pis i nikt inni. Rozkradli pieniadze z ets za ktore mieli budowac nowoczesna energetyke.
We wszystkich krajach ue sa takie same zasady ale tylko u nas prad jest tak drogi.
[ Dodano 2024-12-09, 12:02 ]
Nie ma większego gówna i ścierwa jak komunistyczna UE, mam nadzieję, że Gruzja sobie poradzi i nie dołączy do tego komunistycznego obozu. A ci co twierdzą, że UE to wspaniała sprawa, to niech poczekają jeszcze kilka lat, kiedy będą zamykani w 15 minutowych obozach, oraz w więzieniach, bo nie będą chcieli się zgodzić aby ich kilkuletnie dziecko zmieniło płeć i miało być molestowane w przedszkolu przez pedałów i transów, które będzie ich uczyło masturbacji, nazywane wychowaniem seksualnym.
Weźcie się pierdolnijcie w łeb.
Totalnie tak bedzie.
[ Dodano 2024-12-09, 12:04 ]
Co ty pierdolisz o jakiś ruskich Mirach, kurwa masz teraz dokladnie to samo, jesteś jebanym niewolnikiem bez swojego zdania a władza z Brukseli jak wcześniej z Moskwy mówi ci jak masz żyć, różnica jest tylko taka ze, za komuny nie było niedojebow którzy usilnie starają się przekonać wszystkich , że wkładanie innemu facetowi w dupe jest strasznie postępowe. UNIA rozjebała w Polsce najwięcej firm a teraz przejmuje kolejne, czy ci się to podoba lub nie jebiesz jak niewolnik na niemca i się z tego powodu uśmiechasz, można nie być w uni i nie włazić nikomu w dupe, jednak mentalni niewolnicy tego nie zrozumieją, dla nich jest tylko ruski mir i spedalona europa z całą banda jebanych pseudo uchodzcow i innych niedojebow klimatycznych.
W jaki sposob ue przejmuje i rozdupca polskie firmy? To jest genialna teoria. Mozesz to rozwinac bo lubie sie dobrze posmiac.
Za sytuacje polskiej gospodarki odpowiadaja tylko polskie rzady nieudacznikow i nikt wiecej.
Ue nie jest zadnym panem idioto. Jestesmy jej czlonkiem na rownych zasadach.
Nie widze zwiazku szympansie.
Jedyny jaki jest ze kozojeby tu przyjezdzaja bo mamy dobrobyt jakiego nie ma gdzie indziej na swiecie.
Uk jest w ue? Wg twojej teorii nie ma tam kozojebow bo nie sa w ue.
Podwyzki energii sa tylko w Polsce idioto. Mamy najdroższy prad w Europie. Odpowiada za to pis i nikt inni. Rozkradli pieniadze z ets za ktore mieli budowac nowoczesna energetyke.
We wszystkich krajach ue sa takie same zasady ale tylko u nas prad jest tak drogi.
Totalnie tak bedzie.
W jaki sposob ue przejmuje i rozdupca polskie firmy? To jest genialna teoria. Mozesz to rozwinac bo lubie sie dobrze posmiac.
Za sytuacje polskiej gospodarki odpowiadaja tylko polskie rzady nieudacznikow i nikt wiecej.
Odpowiedź na wszystko, to wina pisu xD I kto tu jest idiotą?
Odpowiedź na wszystko, to wina pisu xD I kto tu jest idiotą?
A kurwa niby czyja jak nie pisu.
Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
A co takiego fajnego w tej unii?
Uspokój się dzieciaku, jak się dowiesz jak działa kapitalizm i wolny świat to tu wróć,wracaj na wiochę tam jest miejsce dla spedalonych tęczowych lewaków
a co to ma kurwa wspólnego z ruskimi ścierwami? xDDDD co za zjeb
Nie byłem w więzieniu aby nazywać mnie cwelem, kacapku.
W chuj lepiej być w unii niż pod butem kacapów.
Dla kogo lepiej?
Dla kogo lepiej?
Serio o to pytasz ? Trza być kompletnym debilem aby uważać że bycie pod kontrolą kacapów to jest jakaś dobra opcja.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów