Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
Wystarczy Polska Polska z Europejskim podejściem do gospodarki, wolności swobód obywatelskich jak na zachodzie i ruskim podejściem do LGBT i innych lewackich ideologii łącznie z eko bełkotem. Skrajności nigdy nie są dobre. Ty chcesz skrajności. Unia sama w sobie NA DZIEN DZISIEJSZY jest zjebana i trzeba jasno to mówić. Kiedyś była ok, teraz to gówno.
Weźcie się pierdolnijcie w łeb.
Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
mamy się cieszyć z covida, bo w XX wieku była hiszpanka?
Chłopczyku malutki , ululany tęczową bajką unijną, czy nie widzisz , że UE to komuna w czystej postaci? Jest dokładnie tak samo jak za czasów miru rosyjskiego, a będzie jeszcze gorzej.
A ty co możesz wiedzieć o "kacapskim syfie" ?
Jakąż to działalność opozycyjną prowadziłeś?
Od dzieciaka walczyłeś o równość i sprawiedliwość kradnąc jabłka z sadu u plebana i sąsiadów?
Jak już skończyłeś 16 lat, poszedłeś przymusowo do roboty a w niej myślałeś tylko aby się najebać, zaruchać o 40 lat starszą od ciebie pracownicę po rozwodzie i z trójką dzieci i wyspać na styropianie?
No i oczywiście jak najwięcej nakraść z zakładu?
Dla takich jak ty ten "kacapski syf" to był raj na ziemi.
Jesteś prawdziwym, bezwolnym "człowiekiem radzieckim" jak wielu na tym portalu.
ojoj zesrała się ruska ściera xD
[ Dodano: 2024-12-07, 23:15 ]
Chłopczyku malutki , ululany tęczową bajką unijną, czy nie widzisz , że UE to komuna w czystej postaci? Jest dokładnie tak samo jak za czasów miru rosyjskiego, a będzie jeszcze gorzej.
wstawaj wania bo po spirytus musisz biec xD nic gorszego jak ruski syf to nie ma !
Jeśli to jest wybór między Unią znaczy Ameryką, a Rosją czytaj Bricks, to dla obywateli Bricks prezentuje lepsze warunki kulture, daje możliwość odrebnosci kulturowej, a nie multi kulti
Unia to to samo co ZSSR. Teraz mamy Związek Socjalistycznych Republik niemieckich, tak jak to sobie Adolf wymarzył.
Totalnie to samo. Ue glodzi ludzi, atakuje inne kraje i wysyla miliony ludzi do gulagu.
Normalnie stawiamy znak rownosci miedzi nimi.
A teraz powaznie. Masz iq orangutana.
[ Dodano 2024-12-08, 02:48 ]
Jeśli to jest wybór między Unią znaczy Ameryką, a Rosją czytaj Bricks, to dla obywateli Bricks prezentuje lepsze warunki kulture, daje możliwość odrebnosci kulturowej, a nie multi kulti
Ruska kurwa idi na chuj.
masz mózg niewolnika, "lepszy pan A, bo pan B bardziej bije, a pan A bije mniej", tak?
Totalnie to samo. Ue glodzi ludzi, atakuje inne kraje i wysyla miliony ludzi do gulagu.
Ruska kurwa idi na chuj.
Jak kozojebcy będą cię ruchać najpierw w dupę a potem w tą głupią japę to odechce ci się unii.
I widzisz jak ciebie ten ruski mir wytresował? Zawsze musisz mieć pana, bo innaczej nie wiedziałbyś jak oddychać.
Ruska kurwa idi na chuj.
Więc uważasz że system państwowy jest zależny jedynie od norm moralnych, na to wskazuje twoja odpowiedz na komentarz jeżeli tak jest to jest to czysto Amerykańskie myślenie idealistyczne. Nie uważaj się za polaka myśląc jak Amerykanin
Co ty pierdolisz o jakiś ruskich Mirach, kurwa masz teraz dokladnie to samo, jesteś jebanym niewolnikiem bez swojego zdania a władza z Brukseli jak wcześniej z Moskwy mówi ci jak masz żyć, różnica jest tylko taka ze, za komuny nie było niedojebow którzy usilnie starają się przekonać wszystkich , że wkładanie innemu facetowi w dupe jest strasznie postępowe. UNIA rozjebała w Polsce najwięcej firm a teraz przejmuje kolejne, czy ci się to podoba lub nie jebiesz jak niewolnik na niemca i się z tego powodu uśmiechasz, można nie być w uni i nie włazić nikomu w dupe, jednak mentalni niewolnicy tego nie zrozumieją, dla nich jest tylko ruski mir i spedalona europa z całą banda jebanych pseudo uchodzcow i innych niedojebow klimatycznych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów