Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:10
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gummybear 2024-12-07, 11:19 4
TwójCzarnyPan napisał/a:

Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.

Właśnie przez takich upośledzonych ludzi jak ty w tym kraju nigdy nie będzie dobrze
Przepraszam że wyprowadzę Cię z błędu, ale są ludzie którzy widzą co sie dzieje maja dość tej spierdolonej unii i tak samo nienawidzą ruskich jak Ty.
BO KURWA KRYTYKOWAĆ UNIE TO NIE TO SAMO CO KOCHAĆ ROSJE JEBANY IDIOTO
Zgłoś
TheJack22 2024-12-07, 11:41 4
Widzę, że Polaczki, jak zwykle szybko zaczynają machać szabelką. Przypomnę tylko co mieliśmy przed Unią: średnie, 20% bezrobocie, dochodzące miejscami do 40%, gówniane płace, każda praca po tygodniach załatwiania i całowania rączek pracodawcy, cła na nasze towary, kilkudniowe kolejki na każdej granicy.
Zgłoś
gummybear 2024-12-07, 11:51 1
TheJack22 napisał/a:

Widzę, że Polaczki, jak zwykle szybko zaczynają machać szabelką. Przypomnę tylko co mieliśmy przed Unią: średnie, 20% bezrobocie, dochodzące miejscami do 40%, gówniane płace, każda praca po tygodniach załatwiania i całowania rączek pracodawcy, cła na nasze towary, kilkudniowe kolejki na każdej granicy.

Spoko ja temu na przykład nie zaprzeczam ale to nie znaczy że musi mi się podobać to co dzieje się teraz
Zgłoś
lukpogromca 2024-12-07, 12:14
ussesus napisał/a:

Napisz złe słowo na żydo-unie to już jesteś ruskim trolem lub wielbicielem ruskiego ładu.
Albo kiła albo mogiła, nic pomiędzy.

film zapewne z Gruzji z demonstracji przeciwko prorosyjskiemu rzadowi i jego decyzjom
dlatego jest to powiązane

[ Dodano: 2024-12-07, 12:15 ]
gummybear napisał/a:

Właśnie przez takich upośledzonych ludzi jak ty w tym kraju nigdy nie będzie dobrze
Przepraszam że wyprowadzę Cię z błędu, ale są ludzie którzy widzą co sie dzieje maja dość tej spierdolonej unii i tak samo nienawidzą ruskich jak Ty.
BO KURWA KRYTYKOWAĆ UNIE TO NIE TO SAMO CO KOCHAĆ ROSJE JEBANY IDIOTO

filmik z Gruzji, więc nie jest idiotom, ale Ty jesteś ignorantem kolego
Zgłoś
J................i 2024-12-07, 13:04 1
Vera_Renczi napisał/a:

Ahahaha wypierdalać to sobie możesz do swojej piwnicy kacapski trolu. Nawet cwelu nie zauważyłeś że dziewczyną jestem. Poza tym, jakby mnie interesowała twoja opinia to najpierw wyciągnełabym Ci kacapskiego chuja z mordy.

To że przebierasz się za dziewczynę nie czyni z ciebie dziewczyny banderowski cwelu.
Ps
Tytuł tematu jest też o tobie
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-07, 14:16 3
Driver19cm napisał/a:

Słuchaj ruski trollu, wielbicielu ruskiego miru. To nie pomówienia. Wystarczy poczytać jaka propagandę siejesz na sadolu. Co piszesz, kogo obrażasz, szczujesz.
I internetowy napinaczu, rycerzu klawiatury, ty na ulicy jakbyś mnie spotkał, to byś się zesrał na miętko
Więc cisza tam pecie

Debilem jesteś i tyle. Ja ruskim trollem ? No ciekawe, niby tak mnie zawsze czytasz, to buś śmieciu wyczytał że dla mnie WSZYSTKO NA WSCHÓD BUGA to kacapy ! Znasz słowo - wszystko ? Jak widzisz nie ty idioto!

A EU nie chce w Polsce, bo zrobiłą wiele dobrego ale to było lata temu. Teraz tylko restrykcje, kary, nakazy , kwoty, limity, wpierdalanie się w polką suwerenność, przyjmowanie nachodzców itd.!

Jak to ci się podoba teraz w EU to jesteś pierdolonym antypolskim trollem ! Wielbicielem KODu, babci kasi i starych komuchów ! ha tfu !

A co do obrażania , to TY się ostatnio kurwo przypierdalasz do ludzi, jebany napinaczu internetowy.

Nosz kurwa, jak byś czytał dokładnie moje wpisy, to byś wiedział że lubie i umiem się napierdalać i że zdarza mi się to całkiem często zważywszy na mój wiek. Waże ponad 90kg, nie jestem ulany a wysportowany, pracuje fizycznie i siłę mam.

Wieć nie wiem kto tu by się zesrał ze strachu na ulicy 1vs1
Zgłoś
lolo2024 2024-12-07, 15:14 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.

unia za chwile bedzie gorsza niz rosyjski mir amebo
Zgłoś
SaluteMortem 2024-12-07, 15:48
Driver19cm napisał/a:

A co ta gimba o tym może wiedzieć.
Albo gimbaza, albo jak kogucikbalamucik ruskie trolle i wielbiciele rasijii
Pierwsi nie mają pojęcia co znaczy ten kacapski syf, a drudzy są opłacani i jest to zwyczajny kacapski pomiot

Ale kompleksy, musisz iść na terapię. Czyli według ciebie mamy cieszyć się że dyma nas Unia bo kacap dyma mocniej? A może nie dajmy się dymac jednym i drugim. Jesteśmy w najlepszym miejscu w Europie a dajemy się rozgrywać tym ze wschodu i zachodu. I to wszystko przez takie zakompleksione psy jak ty i ten co pamiętam ruski mir
Zgłoś
Matix1982 2024-12-07, 15:56 1
Zgłoś
Driver19cm 2024-12-07, 16:02
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Debilem jesteś i tyle. Ja ruskim trollem ? No ciekawe, niby tak mnie zawsze czytasz, to buś śmieciu wyczytał że dla mnie WSZYSTKO NA WSCHÓD BUGA to kacapy ! Znasz słowo - wszystko ? Jak widzisz nie ty idioto!
A EU nie chce w Polsce, bo zrobiłą wiele dobrego ale to było lata temu. Teraz tylko restrykcje, kary, nakazy , kwoty, limity, wpierdalanie się w polką suwerenność, przyjmowanie nachodzców itd.!
Jak to ci się podoba teraz w EU to jesteś pierdolonym antypolskim trollem ! Wielbicielem KODu, babci kasi i starych komuchów ! ha tfu !
A co do obrażania , to TY się ostatnio kurwo przypierdalasz do ludzi, jebany napinaczu internetowy.
Nosz kurwa, jak byś czytał dokładnie moje wpisy, to byś wiedział że lubie i umiem się napierdalać i że zdarza mi się to całkiem często zważywszy na mój wiek. Waże ponad 90kg, nie jestem ulany a wysportowany, pracuje fizycznie i siłę mam.
Wieć nie wiem kto tu by się zesrał ze strachu na ulicy 1vs1

Dobra ziomus,przyjmuje wyzwanie. Możemy się napierdalać

Ale najpierw wyślij film, jak siadasz na słoik

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-07, 16:14
Driver19cm napisał/a:

Dobra ziomus,przyjmuje wyzwanie. Możemy się napierdalać
Ale najpierw wyślij film, jak siadasz na słoik

O ho ! Wydało się żeś :

Zgłoś
Driver19cm 2024-12-07, 16:37
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

O ho ! Wydało się żeś :

Przez 12 lat, na 3 moich kontach, byłem już tutaj oskarżany o wszystko. Więc mogę być i gejem. Ale czuję się bardziej onoJemu

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
a................3 2024-12-07, 17:45
Czarna knaga w ryj wszystkim uniofilom! I od razu mówię, że pamiętam ruski mir i tylko śmieć z partyjną książeczką którą ma do dziś w szufladzie, twierdzi że unia to coś innego.
Zgłoś
Mietek7567 2024-12-07, 18:01 2
MysteryMan napisał/a:

Podaj przykład jaką mamy opcję po za unią ? Nie mówię że unia jest zajebista bo nie jest, ale lepszej opcji nima.

Niepodległość i umowy gospodarcze ze wszystkimi.
Żadnych układów z innymi krajami poza kwestiami gospodarczymi. Niestety UE była dobra z założenia ale teraz gospodarka jest tam tematem 3 planowym, daleko po ideologii i lobbingu korporacji.
Zgłoś
chochlikhero166 2024-12-07, 18:15 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

A to co? Jest tylko wybór albo ue albo ruski mir?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem