Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
widać słabo go pamiętasz bo to w co się obecnie ue zmieniła to "ruski mir II"
Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
Ja też pamiętam ruski mir. Teraz mamy europejski, a kiedy będzie polski?
A co ta gimba o tym może wiedzieć.
Albo gimbaza, albo jak kogucikbalamucik ruskie trolle i wielbiciele rasijii
Pierwsi nie mają pojęcia co znaczy ten kacapski syf, a drudzy są opłacani i jest to zwyczajny kacapski pomiot
Jak masz informacje o ruskiej agenturze na Sadolu to zgłoś do ABW.
A jak nie, to zamknij tą głupią kłamliwą mordę !
Bo za takie pomówienia bez dowodu, to po mordzie się dostaje frajerze.
HAHA a ty dalej myslisz cymbale ze tam zwiazek radziecki? zwiazek to za chwile u siebie bedziemy miec.
Jak masz informacje o ruskiej agenturze na Sadolu to zgłoś do ABW.
A jak nie, to zamknij tą głupią kłamliwą mordę !
Bo za takie pomówienia bez dowodu, to po mordzie się dostaje frajerze.
Słuchaj ruski trollu, wielbicielu ruskiego miru. To nie pomówienia. Wystarczy poczytać jaka propagandę siejesz na sadolu. Co piszesz, kogo obrażasz, szczujesz.
I internetowy napinaczu, rycerzu klawiatury, ty na ulicy jakbyś mnie spotkał, to byś się zesrał na miętko
Więc cisza tam pecie
Szanowac Unię?? To żes dojebał glupotę hahahah
No, proszę - premium.
Gratuluję. Nie dość, że pedał to jeszcze cwel
Nie byłem w więzieniu aby nazywać mnie cwelem, kacapku.
[ Dodano 2024-12-07, 10:49 ]
Szanowac Unię?? To żes dojebał glupotę hahahah
W chuj lepiej być w unii niż pod butem kacapów.
Naprawdę u was trzeba wybierać między dżumą a cholerą? Nie można być zdrowym.
Napisz złe słowo na żydo-unie to już jesteś ruskim trolem lub wielbicielem ruskiego ładu.
Albo kiła albo mogiła, nic pomiędzy.
Bo albo ue albo ruski mir dla Polski nie ma żadnej alternatywy onuco
Naprawdę u was trzeba wybierać między dżumą a cholerą? Nie można być zdrowym.
Podaj przykład jaką mamy opcję po za unią ? Nie mówię że unia jest zajebista bo nie jest, ale lepszej opcji nima.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów