📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
teraz używa tego
Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
A tam! Poczciwej szarej gazety w klopie nic nie zastąpi. Dobro ponadczasowe i o wszechstronnym zastosowaniu
Swoje 229 piwo otrzymałem od Pitera, który miał zaprzestać na 41 wystawionych piwach - wartość piwa bezcenna
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Tak, a jak ci piłeczka ucieknie w sensie spierdoli to co robisz?
A. wołasz kogoś żeby Ci podał jak srasz,
B. lecisz z brązowym rowem i mówisz mam cie suko,
C. mówisz sobie kończę z tym - sram już pół dnia.
A. wołasz kogoś żeby Ci podał jak srasz,
B. lecisz z brązowym rowem i mówisz mam cie suko,
C. mówisz sobie kończę z tym - sram już pół dnia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów