18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Woodstock
J................. • 2012-08-02, 23:21
- Wiecie czego najbardziej brakuje na Woodstocku?

-

- Mydła i kondomów

-

- Mydła by zmyć ten brud, a kondomów by zapobiec jego rozmnożeniu.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
takija 2012-08-05, 14:50
Pierdolenie, pierdolenie, pierdolenie...jeden drugiemu udowadnia jak tam jest fajnie albo jak bardzo źle... Po co to ? Debilowi nie przetłumaczysz, a jeśli ktoś nie chce słuchac, czytać, myśleć i uważa swoją wiedze za jedyną i najświętszą to znaczy że takim debilem jest Po huj sie spierdac o to jak tam jest. Ja chciałem jechać, nie udało mi się. Nie wmawiałbym nikomu że tam jest źle lub dobrze. Każdy ma prawo do swojego zdania ale do huja...nie wmawiajmy go sobie na siłe. To nie kościół.
Zgłoś
sovva 2012-08-06, 0:19 1
nestofi napisał/a:

Z jednej strony prawdziwie wolni ludzie a z drugiej zniewoleni przez "wolność".

Tak zajebiście powiedziane, że w pewnym sensie zamyka temat
Zgłoś
kojak94 2012-08-07, 0:48 1
Anyway, mydło tam jest, w strefie TOI CAMP za opłatą 7 zł, prywatny prysznic i kibel, a co do kondomów, to Monster rozdawał w tym roku za darmo. No może mama na następny rok Cię tam puści, to najpierw się przekonasz, a później będziesz gadał głupoty.
Zgłoś
J................. 2012-08-08, 20:42
kojak94 napisał/a:

Anyway, mydło tam jest, w strefie TOI CAMP za opłatą 7 zł, prywatny prysznic i kibel, a co do kondomów, to Monster rozdawał w tym roku za darmo. No może mama na następny rok Cię tam puści, to najpierw się przekonasz, a później będziesz gadał głupoty.

Anyway, masz 18 lat a pierdolisz jakbyś był tam, anyway, co roku. Anyway, to był kawał, a świadczy o tym choćby dział w którym się znajduje. Anyway mama już od dawna o mnie nie decyduje. Anyway jesteś kretynem, anyway, anyway..
Zgłoś
c................l 2012-10-13, 14:02
Kurestwo tam się szerzy ale tylko u tych kobiet które w pozostałe dni roku niemaja okazji byc podrywane itp przez to daja dupy na prawo i lewo ale licze że złapią hiv itp i zdechna w meczarniach za swoje kurestwo kto ćpa ten będzie ćpał bez znaczenia czy będzie na woodsie czy nie jak dla mnie to każdy jedzie tam w innym celu i z innymi ludzmi sie spotyka a to że laski łatwe to nie narzekam bo skoro same dają to grzech niebrać chyba że są naprawde paskudne to wtedy robiłem im nadzieje a jak sie rozebrały śmiałem się i wychodziłem z namiotu wiem okrutne ale może przez takei coś będą miały więcej szacunku do samej siebie przy okazji słyszały kilka miłych słów ale jak byłaładna szczupła to korzystałem więc polecam jechać tam i zobaczyć jak tam jest
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów