📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
DużyKutas napisał/a:
Jak to było? Wybór nie zakaz? Czemu oni to dziecko uratowali?
Bo mieli wybór. Ratować lub nie ratować.
Nie mieści mi się w głowie jak można zostawiać dziecko, psa, czy jakakolwiek istotę żyjąca na śmierć głodową. Przecież to najgorsza i najdłuższa z możliwych śmierci. Już nawet lepiej oblać benzyna i podpalić. Czemu te kurwy najpierw nie zabija w sposób humanitarny, a dopiero potem do worka?
W Polsce dzieci znajduje się w kapuście w Indiach w zaroślach oj może w Indiach nie rośnie kapusta
PhantomMask napisał/a:
O już kurwa Seba rycerz 500+ ma atak hemoroida giganta
Niech zgadnę, życiowa cipka ma przerwę w chujowej robocie gdzie wycierają nim podłogę to przyszła parę piwek wyżebrać?
dobrze ,że ze strachu tego dziecka łopatą nie bili.
35i napisał/a:
A to skurwysyn z tego bociana.
Bo się przerzucił na chwilówki.
A chuj kogo to obchodzi jak ty masz w robocie i co z tobą robią
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów