Filmik długawy bo aż 9 minut, ale ogólnie wariat ma siłę. Polecam szczególnie akcję w 4:25, zwróćcie uwagę na ułożenie dłoni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Aż nie obejrze.
Poczułem się jak inwalida... czas wziąć się za siebie...ale to jutro bo dziś mi się nie chce. Powiedziało sobie grono Sadoli
No i pozytywnie, mają chłopaki zajawkę. Widać że Rosja (bądź jakiś inny kraj z cyrlicą, chuj ich tam wie ) to nie tylko alkoholicy, są i normalni ludzie
Swoją drogą, Rosja to dość fajny kraj, ludzie żyją tam, jak u nas żyło się kilkanaście lat temu, czyli ogólnie istnieje dla młodszych coś prócz komputera. Niestety w Polsce coraz mniej jest normalnej młodzieży. Jak nie zgrywają gangsterki, to chodzą w rurkach jak pizdy, a zamiast wyjść na dwór pobiegać za piłką to napierdalają w fifę czy jakieś inne gówno.
Dziękuję za uwagę
Swoją drogą, Rosja to dość fajny kraj, ludzie żyją tam, jak u nas żyło się kilkanaście lat temu, czyli ogólnie istnieje dla młodszych coś prócz komputera. Niestety w Polsce coraz mniej jest normalnej młodzieży. Jak nie zgrywają gangsterki, to chodzą w rurkach jak pizdy, a zamiast wyjść na dwór pobiegać za piłką to napierdalają w fifę czy jakieś inne gówno.
Dziękuję za uwagę
szacun
postacie typu Hanibal albo inne ruskie, ktorzy cwicza na dworze to tu(na sadolu) ma jakis sens taki filmik
ale ten z filmiku jest(raczej na pewno) lekkoatleta i uprawia gimnaśtyke- co potwierdza wreczanie medali na zawodach. A wsrod gimnastykow(czy jak to fachowo) jest takich od chuja. Tez moze pojsc na plac zabaw i pokazac co potrafi.
postacie typu Hanibal albo inne ruskie, ktorzy cwicza na dworze to tu(na sadolu) ma jakis sens taki filmik
ale ten z filmiku jest(raczej na pewno) lekkoatleta i uprawia gimnaśtyke- co potwierdza wreczanie medali na zawodach. A wsrod gimnastykow(czy jak to fachowo) jest takich od chuja. Tez moze pojsc na plac zabaw i pokazac co potrafi.
You're Never Fully Dressed Without a Smile
Nogi jak zapalki ale rece tez nie sa wyjebiscie duze tylko poprostu silne
Od pewnego czasu mam zamiar zacząć takowy trening, ma któryś z Sadolowych ekspertów jakieś info co, gdzie, jak, z kim, po co, na co?
grzechu5444, te medale są akurat za zawody Street Workoutowe
Ostatnia nuta (ten dubstep) nie jest podany pod filmikiem, więc nie pomogę. Autor napisał "unknown dubstep".
Ostatnia nuta (ten dubstep) nie jest podany pod filmikiem, więc nie pomogę. Autor napisał "unknown dubstep".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów