18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Workout Ekaterinburg
D................a • 2013-05-13, 15:35
Filmik długawy bo aż 9 minut, ale ogólnie wariat ma siłę. Polecam szczególnie akcję w 4:25, zwróćcie uwagę na ułożenie dłoni

Zgłoś
Raptorek 2013-05-13, 22:02
za street workout zawsze piwko
Zgłoś
Davidzior 2013-05-13, 22:09
Jest kozak! Sam ćwiczę, ale do takiej formy to jeszcze daleko
Zgłoś
d................5 2013-05-13, 22:10
Aż nie obejrze.
Zgłoś
JeffreyDahmer 2013-05-13, 22:10 4
Poczułem się jak inwalida... czas wziąć się za siebie...ale to jutro bo dziś mi się nie chce. Powiedziało sobie grono Sadoli
Zgłoś
toiman 2013-05-13, 22:23 2
No i pozytywnie, mają chłopaki zajawkę. Widać że Rosja (bądź jakiś inny kraj z cyrlicą, chuj ich tam wie ) to nie tylko alkoholicy, są i normalni ludzie
Swoją drogą, Rosja to dość fajny kraj, ludzie żyją tam, jak u nas żyło się kilkanaście lat temu, czyli ogólnie istnieje dla młodszych coś prócz komputera. Niestety w Polsce coraz mniej jest normalnej młodzieży. Jak nie zgrywają gangsterki, to chodzą w rurkach jak pizdy, a zamiast wyjść na dwór pobiegać za piłką to napierdalają w fifę czy jakieś inne gówno.

Dziękuję za uwagę
Zgłoś
majfon 2013-05-13, 22:27 1
Czysta Kalistenika!

Ale mudżin Hannibal jest 100x lepszy

АЗИС
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-05-13, 22:41
szacun

postacie typu Hanibal albo inne ruskie, ktorzy cwicza na dworze to tu(na sadolu) ma jakis sens taki filmik
ale ten z filmiku jest(raczej na pewno) lekkoatleta i uprawia gimnaśtyke- co potwierdza wreczanie medali na zawodach. A wsrod gimnastykow(czy jak to fachowo) jest takich od chuja. Tez moze pojsc na plac zabaw i pokazac co potrafi.

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
Aeze 2013-05-13, 22:50
Jak się nazywa ostatni utwór?

Zgłoś
zsakuł 2013-05-13, 23:00 5
@up utwór muzyczy

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
xarkons 2013-05-13, 23:46
Nogi jak zapalki ale rece tez nie sa wyjebiscie duze tylko poprostu silne
Zgłoś
tobol 2013-05-14, 0:00
Od pewnego czasu mam zamiar zacząć takowy trening, ma któryś z Sadolowych ekspertów jakieś info co, gdzie, jak, z kim, po co, na co?
Zgłoś
D................a 2013-05-14, 8:48
grzechu5444, te medale są akurat za zawody Street Workoutowe
Ostatnia nuta (ten dubstep) nie jest podany pod filmikiem, więc nie pomogę. Autor napisał "unknown dubstep".
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów