Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
do tego polecam animowaną historię Polski i intra do bitwy pod Grunwaldem, zajebiście wykonane.
@silverrose może tak może nie, oni przede wszystkim chcą dokończyć opowieść którą zaczęli dawno temu i która wierze że skończą, śledzę od początku gier i książek historie Warcrafta i jestem z niej zadowolony.
Ja się nie mogę doczekać MoP nie tylko na kontynuacje opowieści ale i dlatego że podoba mi się azjatycka stylizacja.
Nikt nikomu nie każe w to grać ale przynajmniej oszczędźcie swojego psioczenia na grę w momencie kiedy tematem jest animacja/film i powiązane z nią zagadnienia a nie to skąd pochodzi.
@Steelmike to jest kontynuacja, jak byś swoje małe nędzne ignoranckie ego wystawił na parę faktów odnośnie tej gry to byś to wiedział i nie pierdolił głupot
Że się brzydko wyrażę - chuj mnie obchodzi WoW jako kontynuacja. Może to tworzy spójną całość, ale grając w Warcraft 3 z dodatkiem, który zakupiłem i mi się podoba, oczekuję kontynuacji poprzez kolejną strategię. Nie zamierzam kupować WoW-a + masy dodatków, a potem opłacać abonament.
Do tego jeśli ktoś lubi strategie, a nie cierpi cRPG i MMORPG, to nie zagra w WoW-a.
Motyw Pandareńskiego wojownika i tak jest kozacki. Animacja bomba. Na dodatek jakie on wprowadza Pandemonium:P
a tak serio to pierdolicie, że WoW be i do dupy i grafika brzydka i chuj w oko blizzardowi. Faktycznie szkoda, że nie ma kontynuacji do w3, ale Blizzard wypuszcza jedno z nielicznych MMO, które graficznie trzymają poziom przez tak długi czas (czego nie można powiedzieć np. o Lineage 2). Kreskówkowatość może się nie podobać, ale wolniej się starzeje od takiego Modern Warfare czy innych silących się na realizm shooterów. Sam ostatnio odpaliłem MoH: Allied Assault, który swego czasu urywał dupę, a teraz, gdyby grę odrzeć z poziomu desantu, to byłaby tak cienka, że ja pierdole. Podsumowując, grywalność zawsze jest ważniejsza od grafiki (vide Tetris czy Pac-Man)
btw warek mógł zapodać lolstorma i byłoby i po pandzie i po aluchu
Ciężko znaleźć teraz grę w której nie zastosowano jakichś udogodnień wymyślonych przez Blizzarda.
"A teraz ten MoP kurwa Blizzard przestał mierzyć w swoich fanów i chce do gry zwabić nowych 11-12 letnich graczy" tu się zgodzę, bo Ciężko zachęcić ludzi żeby zaczęli grać w coś na co trzeba wyłożyć kupę kasy i do tego, tak na prawdę zaczynają grę dalej niż od środka. A fani? Chuj z fanami diablo 2 miało i w sumie nadal ma kupę fanów, a wystarczy popatrzeć na diablo3, żeby zobaczyć jaką kasową srakę zrobili
Widać, ze Blizz coraz bardziej skłania się ku gimbazie.
Grałem w WoW, więc wiem o czym mówię. Gra się zmieniła. Nies jest to już MMO z prawdziwego zdarzenia.
Wszystko zostało uproszczone, expi się szybko a złoto wypada jak szalone.
Nie mówię, że te zmiany są złe, ale kiedyś było lepiej.
Co to kurwa ma być, film animowany, przygodowy czy co ? Myślałem , że świat Warcrafta to miejsce odwiecznej krwawej walki między ludźmi a orkami . Jeszcze w 2 wyraźnie było to widać w3 broniła się genialną fabułą. Natomiast z Wowów to tylko Wrath of The Lich King był dobry , reszta to śćierwo cukierkowe zrobione tak aby obniżyć wiek, żeby dzieciaki w hameryce mogły sobie grać.
Wiem co mówię bo wzdłuż i wszerz przeszedłem wowa ze wszystkimi dodatkami.
To samo zrobili z D3 teraz , bez kasy , ciężko się gra - klimat taki o , muzyka chujowa , fabuła to żenada.
Jedyne co jest spoko to rozwój postaci i fizyka gry , zabijanie itp.
Od paru dni powróciłem do D2 i W2 , to były gry, może pikseloza , ale klimat , grywalność ... yhhh.
A czy gdzieś napisałem, że gram w WOW-a? Dla Twojej i innych wiadomości: nie grałem, nie gram i grać nie zamierzam.
Intro efektowne, fajnie wykonane i dlatego wrzuciłem...
Czep się swego chłopa - o ile go masz. A jak nie masz to noś cycki na wierzchu, a może znajdziesz.
Wątpię...na deskę nikt nie poleci, chyba, że onanista;) A i to na jego miejscu bym się bał czy dziura nie z drzazgami
dla mnie ten dodatek jest ostatecznym pójściem bli$$a w stronę koszenia kasy.
Co to kurwa ma być, film animowany, przygodowy czy co ? Myślałem , że świat Warcrafta to miejsce odwiecznej krwawej walki między ludźmi a orkami . Jeszcze w 2 wyraźnie było to widać w3 broniła się genialną fabułą. Natomiast z Wowów to tylko Wrath of The Lich King był dobry , reszta to śćierwo cukierkowe zrobione tak aby obniżyć wiek, żeby dzieciaki w hameryce mogły sobie grać.
Wiem co mówię bo wzdłuż i wszerz przeszedłem wowa ze wszystkimi dodatkami.
To samo zrobili z D3 teraz , bez kasy , ciężko się gra - klimat taki o , muzyka chujowa , fabuła to żenada.
Jedyne co jest spoko to rozwój postaci i fizyka gry , zabijanie itp.
Od paru dni powróciłem do D2 i W2 , to były gry, może pikseloza , ale klimat , grywalność ... yhhh.
No ciekawy punkt widzenia xD "scierwo cukierkowe" haha o ile pamiec mnie nie myli caly warcraft od poczatku tak wygladal (pamietacie oczojebne kolory chociazby w wc2?, no sorry chyba, ze mieliscie czarno-biale monitory), kazdy z osobna bedzie przekonywal, ze wow byl zajebisty na roznych etapach swojego rozwoju, co jest jawnym pierdoleniem i usilnym przekonywaniem do swojej racji, wow jest przelomowym MMORPG, ktory przez 8 lat przeszedl ewolucje, ktora pokazuje jak defacto rozwijal sie rynek gier, casual'izowanie gier jest trendem ogolnobranzowym, a nie wymyslem activision-blizzard, era hardcorowych graczy i gier z czasow wc2, d1, sc1 minela bezpowrotnie i trzeba sie z tym pogodzic.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów