Kolejna świetna animacja Blizzarda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po chuja robić takie animacje CGI skoro sama gra ma grafikę z poziomu cukierkowo-pedałowo-słabej i starej?
gdyby WOW wyglądał tak jak na tych ich filmach to bym w niego nawet grał
Hmm World of Warcraft - w podstawce, BC, LK fabuła była niezła, a sam klimat był mroczny jak i do nich trailery. Nawet Cataclysm mimo, ze wprowadził w chuj zmian (razem z podniesieniem trudności gry w szczególności dla healerów) nie były takie złe. Oczywiście nie liczę już tego co było po Firelansach bo sam ostateczny boss jak i cała ostatnia instancja były jakimś kurwa nieporozumieniem. A teraz ten MoP kurwa Blizzard przestał mierzyć w swoich fanów i chce do gry zwabić nowych 11-12 letnich graczy. A pierdolić ich kurwa, od Blizzarda tylko i wyłącznie gorsi są EA i Activision. Wszystkie te firmy są rakiem dla przemysłu gier i powinni już dawno zniknąć z tego świata.
Ja wolę sobie poczekać na GW2.
Ja wolę sobie poczekać na GW2.
chujowe jak sama gra :/ idz tracic zycie dalej wbijajac 80lvl swojej czarodziejce do ktorej pewnie juz masz jakies nude mody zeby miala cycki na wierzchu
P hahahaha dam piwo
trane1 napisał/a:
chujowe jak sama gra :/ idz tracic zycie dalej wbijajac 80lvl swojej czarodziejce do ktorej pewnie juz masz jakies nude mody zeby miala cycki na wierzchu
A czy gdzieś napisałem, że gram w WOW-a? Dla Twojej i innych wiadomości: nie grałem, nie gram i grać nie zamierzam.
Intro efektowne, fajnie wykonane i dlatego wrzuciłem...
Czep się swego chłopa - o ile go masz. A jak nie masz to noś cycki na wierzchu, a może znajdziesz.
Najlepszy to był warcraft 3 i chuj w oko blizzardowi że już tego nie kontynuuje .
Siedzicie na sraczu i komentujecie. Jakie macie grafiki ?
Mathiuser napisał/a:
TytanowaPyta,
WoW jest tego kontynuacją przecież
Raczej grą w uniwersum Warcraft, której wydarzenia dzieją się po wydarzeniach z War3. Bo co jak co, ale jedno to strategia, a drugie MMORPG.
Niewazne czy gra jest fajna czy nie, ale trzeba przyznac ze Cinematic trailer zajebisty.
no blizzard animacje robi dobre, niestety tylko animacje, bo gry to dno
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów